Vettel: Frustrirajuće, ali ne možete ništa učiniti

Vijesti

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 1 komentara

Sebastian Vettel je danas imao dobru priliku da se bori za prvi startni red, obzirom da je Ferrari očigledno imao dovoljno tempa da završi ispred Mercedesa i Red Bulla. Charles Leclerc je u tome i uspio, dok je Sebastian Vettel ostao bez kruga zbog problema na pogonskoj jedinici.

“Bolid nije funkcionirao i nismo mogli uopće izlaziti na stazu. Izgubili smo dio 2. kvalifikacijske runde i potpuno zadnju rundu. Brzo smo donijeli odluku da zamijenimo pokvareni dio, ali to nije tako jednostavno obzirom na sve instalacije. Dečki su dali sve od sebe, ali nije bilo moguće odraditi na vrijeme.”

“Frustrirajuće je, ali ništa ne možete učiniti. Moramo shvatiti što se dogodilo i osigurati da se ne ponovi, ali u tom trenutku – nitko nije kriv. Pokušali smo sve da popravimo.”

– Sebastian Vettel

“Znao sam da ću imati samo jedan pokušaj ako uspijemo riješiti problem pa sam se fokusirao na to, ali na kraju se ni to nije dogodilo. Koliko god da mi je teško, također je lijepo vidjeti da je drugi bolid prošao bez problema i osvojio pole position. Imat ćemo dobar dan i dobru utrku sutra.”

U sutrašnju utrku će krenuti s 9. pozicije jer će Kevin Magnussen morati ići 5 pozicija unatrag zbog nove pogonske jedinice. Haasov vozač se kvalificirao na 5. mjesto.


Odgovor

1 komentar

  1. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Ferrari said immediately after qualifying that Vettel’s car had suffered “a problem with the air pressure line to the engine.



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.