Grosjean spriječio provalu u njegov obiteljski dom

Izdvojeno

Luka Jurić

Prije 5 godina 2 min 11 komentara

Marion Jolles Grosjean, žena Haasovog vozača Romaina Grosjeana, je objavila preko Instagrama kako je Romain spriječio provalnike koji su tijekom prošle noći pokušali provaliti u njihov dom.

Ova francuska reporterka i novinarka i Haasov francusko-švicarski vozač su u braku od 2012. te imaju troje djece, od kojih najmlađe ima dvije godine. Djeca su se nalazila u domu za vrijeme pokušaja provale.

Marion piše da su nekad tijekom noći provalnici pokušali provaliti u njihov dom kroz terasna vrata njihove kuće, ali da im je Grosjean hrabro blokirao put i tako zaštitio svoju obitelj.

„Često se za sportaše koji izvode odlične izvedbe naziva herojima. Ja se nikad nisam slagala s tim terminom; oni ne spašavaju svijet, oni ga uljepšavaju! Naravno, i to je puno. Ali danas, mogu reći da je moj muž i sportaš i heroj.

Kroz ova terasna vrata su provalnici ušli u naš dom sinoć. Na svu sreću, nitko nije ozlijeđen i naša djeca nikad neće znati strah koji smo osjećali u tom trenutku, zahvaljujući Romainu koji nije oklijevao stati ispred njih, [čime] im je blokirao put i [tako] zaštitio svoju obitelj.“

– Marion Jolles Grosjean

Isto je nekoliko sati kasnije potvrdio i sam Romain Grosjean, također preko Instagrama:

„Jedan od onih dana. Dva lika su provalili sinoć u našu kuću… Srećom, pobjegli su kad sam ušao u hodnik. Nije najbolji osjećaj, ali svi smo sigurni.“

– Romain Grosjean

Nije poznato radi li se o nasumičnom pokušaju pljačke ili su provalnici planirano provalili u Grosjeanov dom znajući da se radi o vozaču Formule 1, kao što je to bio slučaj prije nekoliko godina kad su provalnici upali u vilu Jensona Buttona te ukrali nakit u vrijednosti od 300 tisuća funti.


Odgovor

11 komentara

  1. Mclaren
    LH44 Donator Prikaži

    Kevin i Geunther se napili :D



    34
    33

    1
  2. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    Not all heroes wear capes, some of them drive F1 cars. ?



    16
    16

    0
  3. Sebastian Vettel 5
    dzalac Prikaži

    Preagresivno zatvaranje vrata, +5 mjesta na gridu na sljedecoj utrci



    22
    22

    0
  4. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Provalnici nosili kombinezone Mercedesa. Nije utvrđeno da li su stekli neku materijalnu korist. Istraga obustavljena i optužnica neće biti podignuta.



    12
    12

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.