Magnussen: Kontakt s Grosjeanom nije ga koštao pozicija

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 1 komentara

Kevin Magnussen kaže da kontakt s Romainom Grosjeanom Francuza nije koštao pozicija koje je kasnije izgubio na utrci u Barceloni.

Podsjetimo, Magnussen je prestigao Grosjeana nakon odlaska sigurnosnog automobila, a dvojac se dotaknuo kotačima nakon čega je Grosjean morao izići van staze. Nekoliko krugova kasnije se dogodila ista stvar kad je Grosjean pokušao vratiti svoju poziciju.

Gunther Steiner je pozvao Magnussena na razgovor odmah nakon utrke, te su među vozačima riješene svake moguće nesuglasice.

“Na kraju krajeva – ništa se nije dogodilo među nama. Bio sam 7. na kraju i osvojio 6 bodova. On je bio 10. i osvojio je jedan bod. Mogao je osvojiti više jer je imao tempo, ali nije, iz različitih razloga.”

“Razlog za neosvajanje više bodova nije naš kontakt. On je otišao van staze, vratio se iza mene i onda izgubio još par pozicija. Nije situacija da je izgubio pozicije tijekom našeg dvoboja, to se nije dogodilo.”

– Kevin Magnussen

“Borili smo se žestoko, a izgledalo je gore nego što je bilo jer ne vidim što sam mogao drukčije napraviti. Mislim da je samo krivo procijenio, a to se često događa u prvom krugu ili nakon odlaska sigurnosnog automobila.”

“Nakon toga više nije bilo kontakta. Izgledalo je gore jer je izletio sa staze i morao zaobići čunj, ali na kraju krajeva – vratio se iza mene i onda kasnije izgubio još pozicija.”

– Kevin Magnussen

Magnussen je dodao da je imao unutarnju stranu zavoja tijekom dvoboja:

“Bio sam na bijeloj liniji s unutrašnje strane kad smo se dodirnuli.”

– Kevin Magnussen


Odgovor

1 komentar

  1. Lotus
    weki66 Prikaži

    ma nije,nije….ok ti si kakav jesi,i prema drugima ok,i razumio bi da se boris za prva 3 mjesta….ovako si momcadi upropastio bodove…..svaka cast…..na kraju ce vam ti bodovi falit….


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.