Hamilton zadovoljan današnjim danom: “Naučili smo jako puno!”

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 5 komentara

Lewis Hamilton je zadovoljan predzadnjim testnim danom u Barceloni nakon što je danas još jednom podijelio obaveze sa svojim timskim kolegom Valtterijem Bottasom.

Ferrari je na naslovnicama zbog najboljeg vremena Charlesa Leclerca (1:16.231), ali je Hamilton jutros napravio 1:18.097 na C2 komponenti. Iako je to osam desetinki sporije od onog što je Leclerc napravio na istim gumama, Hamilton je zadovoljan:

“Danas je bio dobar dan. Odradili smo puno kilometara, što je za nas sjajno. Vjerojatno je ovo bio jedan od najpozitivnijih dana. Naučili smo zaista jako puno.”

“Mogli smo primijeniti ono što smo naučili ujutro na bolid kasnije poslijepodne, pa me veseli čuti što je Valtteri osjetio u bolidu. Izgledalo je kao da je bolid brži. Sve bolje shvaćamo kako W10 funkcionira pa je zbog toga ovo pozitivan dan.”

– Lewis Hamilton

Bottas je preuzeo bolid nakon ručka i zabilježio 96 krugova, što znači da su već danas prešli više nego za vrijeme cijelih prošlogodišnjih predsezonskih testova.

“Odradili smo puno krugova, što je uvijek pozitivno. Simulirao sam utrku, ali sam bio prekinut zbog crvene zastave. No, potvrđen je napredak od prošlog tjedna.”

– Valtteri Bottas

Mercedesov dvojac će dužnosti podijeliti i sutra kad je na rasporedu posljednji dan testiranja prije nego se sve okrene prema Australiji.


Odgovor

5 komentara

  1. Alfa Romeo
    rapante Prikaži

    Ne zanimaju me jako testovi ali mislim da će ovaj Lecrerc napraviti pravu pomutnju….



    4
    2

    2
  2. Alpine
    Alpine Prikaži

    Nema brige za Mercedes, ne budu među zadnjima kao u testiranjima, ništa novo, u Australiji ćemo to i vidjeti.
    A Leclerc je definitivno uz Verstappena najbrži mladi vozač u F1, Ferrari i Red Bull imaju riješene vozače za budućnost, tu jedino Mercedes nema trenutno rješenje, odnosno tko će voziti poslije Hamiltona, ako Bottas ne “proradi” ove godine morati će pod hitno tražiti rješenja….



    3
    1

    2
  3. Alfa Romeo
    laky614 Prikaži

    Iskreno se nadam da Mercedes neće biti predominantan ove sezone, nekako su mi pretihi pa me strah da jako skrivaju brzinu. A vidjet ćemo za 2 tjedna u Australiji i nadati se najboljem za Ferrari.



    2
    1

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.