Jean Todt odgledao VN Brazila s Michaelom Schumacherom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 5 godina 2 min 18 komentara

Jean Todt jedan je od rijetkih ljudi koji imaju pristup Michaelu Schumacheru. Nakon doživljene nesreće na skijanju krajem 2013., vijesti o sedmerostrukom svjetskom prvaku dolazile su na kapaljku, a u zadnje vrijeme nema niti službenih priopćenja. Predsjednik FIA-e otkrio je da je prošli mjesec bio kod Schumachera te da su se družili nekoliko sati:

“Uvijek sam oprezan kada pričam o bitnim stvarima. Istina je to da sam s Michaelom pogledao VN Brazila u njegovom domu u švicarskoj.”

Kaže da su ga pomalo razljutile reklame na njemačkom RTL-u.

“Razumijem da na besplatnoj televiziji postoje reklame, no stavljati ih već nakon pet minuta od početka utrke, bilo je frustrirajuće. Bilo bi lijepo kad bi barem ostao aktivan mali prozorčić u kojem bi se mogla pratiti zbivanja na stazi.”

Na kraju razgovora ponovno se vratio na Michaela:

“Na rubu sam suza. Njegove su fotografije posvuda, u mom uredu, u mojoj kući. Vrijeme provedeno s Michaelom pamtim kao najbolje u životu. Volimo jedan drugoga, napisali smo nevjerojatnu priču zajedno.”

Jean Todt posjećuje Michaela dva puta mjesečno čime je vjerojatno jedan od rijetkih gostiju koji je dobrodošao u njegovom dom.


Odgovor

18 komentara

  1. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Zna li iko u kakvom je on stanju? Ili se i dalje sve nagađa.


    0
    -1

    1
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Taj njemački RTL uvijek stavi reklame kad ne treba. Ne znam zbog čega, onda kad su bolidi unutar sekunde na početku utrke oni stave reklame, a onda kad su ramaci ogromni onda ne puštaju. Baš loš tajming, ali i dalje su najbolji što se tiče samog komentiranja utrke, pravi užitak, barem za mene.

    Nije nam baš previše rekao, opet se sada može nagađati. No čini se da ipak ima nekog pomaka na bolje…
    Ne vidim kako bi Michaelu škodilo da obitelj jednom godišnje obavijesti milijune fanova barem u kakvom je stanju. Više štete dolazi od pretpostavki fanova i neistina novinara, upravo zato jer se njegovo stanje drži u strogoj tajni. Svakakve se gluposti pišu o njemu, da je potpuno ozdravio, pa da je mrtav i da se to krije….svašta se moglo pročitati i takve stvari unose nemir i lošu atmosferu.



    3
    3

    0
    • Sebastian Vettel
      sf16-h Prikaži

      Paaaaa… Obrati malo pozornost i vidjet ćeš da gotovo svaku utrku netko ima “problema s gorivom” i neće uspjet preticat/obranit poziciju zbog toga i onda se dogodi upravo suprotno :D



      2
      2

      0
  3. Maurizio Arrivabene
    Basso Profondo Prikaži

    Dođi u Hrvatsku… Pogledaj na Areni… Puštaju formulu između reklama… Viva Olimpija Vodice, Hok osiguranje i jolly jbs…. ?



    31
    31

    0
  4. Kimi Raikkonen
    Michael Schumacher Prikaži

    Daj naucite njemacki nije rekao da je gledao s/sa nego kod velika razlika u recenici i posve drugi kontekst clanka!



    1
    -1

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.