Hartley: Zahvaljujem skoro svima u Toro Rossu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 5 komentara

Brendon Hartley je progovorio po prvi put nakon što se oprostio od Toro Rossa zbog dolaska Alexandera Albona. Novozelanđanin je u F1 karijeri osvojio samo 4 boda, a najbolja pozicija mu je 9. mjesto s utrke u Americi.

Hondini šefovi su ga pohvalili za kvalitetnu suradnju i zahvalili mu na svemu što je napravio s tehničke i ljudske strane za njih, a Hartley kaže:

“Otišao sam iz Abu Dhabija uzdignute glave.”

“Vrlo sam ponosan na svoju priču i svoje putovanje, ali imam osjećaj da nisam završio posao u Formuli 1. Trenutno je to na čekanju.”

“Naišao sam na neke prepreke već prije i čvrsto vjerujem da vas to učini jačima. Također pomaže što imam sjajnu ekipu iz Novog Zelanda, prijatelje, obitelj i suprugu.”

“Također želim zahvaliti svom treneru Richu i skoro svima od 500 ljudi u Toro Rossu koji su stali uz mene i uživali u ovoj sezoni. Svim inženjerima, mehaničarima, ljudima iz marketinga, PR, logistike, tvornice i svima iz Honde.”

“Zaista cijenim podršku navijača diljem svijeta. Imam još puno stranica za ispisati u svojoj karijeri i učinit ću sve da maksimalno iskoristim svaku priliku.”

Hartley nije siguran gdje će biti iduće godine. Povezivalo ga se s IndyCarom, ali je to mjesto ostavio zbog prilike u Toro Rossu. Njegov bivši poslodavac Porsche je napustio WEC na kraju 2017. godine zbog dieselgate skandala, ali će biti u Formuli E za sezonu 2019./2020.


Odgovor

5 komentara

  1. Antonio Giovinazzi
    Mazzacane Prikaži

    “Ali imam osjećaj da nisam završio posao u Formuli 1. Trenutno je to na čekanju.”

    S obzirom koliko je puta Kvjat bio izbačen i vraćen u Toro Rosso, nije nemoguće da se i Hartley opet pojavi. Inače gledam malo ovu Red Bullovu akademiju s kojom i nisam baš upoznat, jer me zanima kakve su im opcije ako Kvjat i Albon podbace. Koliko vidim nemaju baš puno izbora sa vozačima.



    2
    2

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      Nedavno sam čitao sljedeće:
      Ticktum bi mogao skupit bodove za licencu ako pobjedi i u nekoj zimskoj seriji.

      Osim njega iznenađujuće je bodove skupio hondin yamamoto jerbo je osvojio naslove u superformuli i super gt-u i to sve u zadnjim utrkama. On ima 3 banke, tek se oženio, dobio dijete, pa nije zasad u nekim ozbiljnim planovima.

      Hartley je treba vozit indycar za chip ganassija ove sezone prije nego što je uletila f1 ponuda. Možda otiđe tamo. Ganassi je powered by honda.
      Možda bude vozio za starog poslodavca -porsche u formuli e. Ovo samo nagađam, ništa ozbiljno.

      Ma, najbolje bi im bilo da zovu buttona kad treba. :chill:



      4
      4

      0
  2. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Novozelanđanin je u F1 karijeri osvojio samo 4 boda, a najbolja pozicija mu je 6. mjesto s domaće Hondine utrke u Suzuki.

    Hmm…



    3
    3

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.