Ericsson: Ovo su bile moje najbolje kvalifikacije u Formuli 1

Vijesti

Iza momčadi Alfa Romeo Saubera jedne su od najboljih kvalifikacija tijekom posljednjih nekoliko godina. Sjajna forma ekipe i vozača donijela im je još jedan prolazak u Q3.

Marcus Ericsson odradio je kvalifikacije života i stigao do sedmog mjesta, dok je Charles Leclerc završio odmah iza momčadskog kolege. Sauberov dvojac će današnju VN Brazila startati sa šeste i sedme pozicije zbog kazne Daniela Ricciarda.

Marcus Ericsson

“Sjajan dan za momčad s oba bolida na vrhu sredine poretka – odličan rezultat. Sretan sam zbog cijele momčadi i zbog sebe. Ovo su najbolje kvalifikacije koje sam odradio u Formuli 1. Uspio sam napredovati u svakom segmentu, čak i u ovim zahtjevnim uvjetima, i nisam griješio.”

“Osjećaj u bolidu je bio dobar i sjajno je ostvariti ovakav rezultat za momčad. S Charlesom odmah iza sebe imamo sjajne startne pozicije za utrku. Radujem se utrci gdje ćemo ciljati na dobre bodove.”

Charles Leclerc

“Kakav nevjerojatan dan za momčad. Kvalificirati se kao najbolja momčad u sredini poretka s oba bolida na visokim pozicijama je nevjerojatno ostvarenje na koje mora biti ponosna cijela ekipa. Vrlo sam sretan sa svojim krugom na kraju druge kvalifikacijske runde, ali malo manje s onim u Q3. Marcus je odradio sjajan posao i zaslužuje čestitke.”


Odgovor

4 komentara

  1. gazda15 Prikaži

    Pored svih problema sa kvalifikacija, ovo je nekako prošlo neopaženo, da je Sauber besto of the rest :D



    5
    5

    0
  2. Marlboro
    F1 Dk Prikaži

    Čestitke ! Ali opet neće završit u bodovima.
    Posljedni trzaji u karijeri



    2
    1

    1
  3. Ferrari
    sisavac Donator Prikaži

    Sve su bolji i bolji. Nakon prosle sezone sam mislio da ce staviti kljuc u bravu, ali suradnja s Ferrariem ih je digla iz pepela.
    Samo nek tako nastave.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.