Villeneuve: Hamilton je miljama ispred Schumachera

Izdvojeno

Jacques Villeneuve tvrdi da je Lewis Hamilton već sad veći svjetski prvak od Michaela Schumachera, te misli da će srušiti sve rekorde legendarnog Nijemca.

“Lewisa bih stavio miljama ispred Michaela,” rekao je Villeneuve.

Villeneuve kaže da bi Hamilton mogao srušiti Schumacherov rekord u broju pobjeda zato što sada imamo viša utrka u sezoni.

Osim Hamiltona, Kanađanin misli da su Ayrton Senna, Alain Prost, Niki Lauda i Jackie Stewart također bolji od Schumachera.

“Bilo je tu previše negativnih priča, previše pitanja kako su se osvajale neke utrke i prvenstva. Biti veliki prvak je više od samog pobjeđivanja.”

Hamiltonov način pobjeđivanja je u potpunosti drugačiji, kaže Villeneuve.

“Postoji vrlo malo negativnosti. Možete voljeti ili ne njegov način života, ali u njemu nema ništa ružnog ili negativnog. Lewis poštuje svoje protivnike.”

“Ne postavljamo si pitanja: Vara li Lewis? Igra li prljavo? To čini veliku razliku. Takav bi trebao biti svaki prvak. Ne bi trebao biti neutralan.”

Prvak iz 1997. tvrdi da je Hamilton fer igrač i onaj koji ne želi da ga se favorizira u momčadi.

“Ako pogledate Lewisa, uvijek se morao boriti protiv svojih momčadskih kolega. Nikada se nije desilo da mu je kolega pomogao od prve utrke.”

“U McLarenu je bio zaštićen, ali je otišao – to je bilo impresivno. On gradi momčad oko sebe. I sada je bolji nego što je bio tada. Ove godine vozi nevjerojatno. Nalazi se u svom svijetu, jednostavno je iznad svih ostalih,” zaključuje Kanađanin.


Odgovor

62 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Taman si se bio malčice popravio sa izjavama i prognozama.
    A sad si ga usro da valja. :facepalm:
    I ono malo što si kod nekoga imao kredibiliteta (ako si uopšte imao), sad si izgubio.
    Opet, svako ima pravo na mišljenje.



    12
    11

    1
  2. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Zamisli tek, iz dvije godine za redom pobjedničkog Benettona (1994. -1995.), otići 1996. u Ferrari koji koji nije vidio vozački naslov od 1979.



    13
    13

    0
  3. Nelson Piquet
    Grah0 Donator Prikaži

    U plakanju jest, tu ste ti i Hamdo skoro pa izjednačeni.



    11
    9

    2
  4. Nando
    Lux14 Prikaži

    Kompleksi…



    10
    10

    0
  5. Mclaren
    KERS Prikaži

    Svako vrijeme nosi svoje i nezmam cemu usporedivati bilo koga..svaki je velik i jedinstven na svoj nacin…Ja sam svojedobno mrzio Schumia(kao sto danas svi Ferrarievci mrze Hamiltona) ali danas hladne glave o Schumiu mozemo samo u superlativima.



    8
    8

    0
    • Michael Schumacher
      VRSV546 Prikaži

      Hamiltona nevolim al je definitovno u top 5 ispred vettela, a ovo sta prica vilneve su gluposti, da ” nepostavljamo pitanje jeli lewis vara i ogra prljavo”, otkad je u hibridna era meni je sve to legalno varanje doslo, tako i ova sezona zasluzia je dobit al kolko su mu suci pomogli nazalost moze se govoriti da su mi je poklonili, jer za svaku dlaku je vettel kaznjen a mercedes ako su ih kaznili onda bi dodali nepotrebnih 5 sec posle trke… Tako da hamilton top vozac vilneve stavi glavu u pjesak



      7
      5

      2
  6. Fia
    Trapgio Prikaži

    Čovika i izjave, Schumi je najveći svi bi to trebali znati.



    7
    6

    1
  7. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Haha a kada sam vam govorio da je lik skrenuo s uma ( kada je blatio Hamiltona ) , govorili ste da ja branim Hamiltona.



    4
    3

    1
  8. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Je u #blessed i setanju pasica



    7
    5

    2
  9. OnlyAlonso Prikaži

    Ovaj je pijan od sinoc…hahahah miljama daleko od MS ahhh



    3
    3

    0
  10. Red Bull
    Onomatopeja Prikaži

    Nista nemam pravo oduzeti Hamiltonu ali dajte molim vas pa ovo je smijesno.Pola pobjeda je ostvareno bez ikakve konkurencije bez borbe bez icega.Evo Alonso bi imao jos bolji ucinak po meni da je recimo vozio ovaj Meredes.Ali da nebi bilo ono sta bi bilo kad bi bilo uzecu u obzir drugu vrstu takmicenja kao sto je Motogp.Na svakoj trci je Mark Markez krvavo morao zaraditi pobjedu a ima ih evo sa ovom u Japanu 8 ove godine pa se nepisu ovakvi hvalospjevi.Svaka cast Hamiltonu ali ovo pretjerivanje je previse.Pa sto Hamilton uze samo jednu titulu u Mclarenu a trebao je brat bratu 3 kad je takva klasa u odnosu na ostale.



    12
    10

    2
    • Marlboro
      McKruno Donator Prikaži

      Bilo je i par sezona gdje Schumi nije imao nikakvu konkurenciju. Npr. 2001 i 2002.



      2
      1

      1
      • Mclaren
        luke flywalker Donator Prikaži

        Npr 2002. I to nije ni blizu Mercovoj dominaciji.



        3
        3

        0
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        Kruno, ne 2001 i 2002, već 2002 i 2004.
        Opet kao što reče @Luke, to nije ni blizu Benzovoj dominaciji 2014-2016



        3
        2

        1
      • Lewis Hamilton
        smr201 Prikaži

        Naravno MB je dominantniji bio 14′-16′, ali treba reći da za razliku od Schumia Ham je imao kolegu koji je mogao i što je puno bitnije smio se utrkivati sa njim.
        Stoga sezone di je imao dominantan auto nisu bile šetnja ko za MS di se znalo u Španjolskoj maltene da uzima naslov u nekim sezonama.



        1
        -1

        2
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        Da je bio neko umjesto Rubens, slično bi se proveo. Možda bi bio malo bolji, ali to bi bilo tu negdje.
        A Španija je otprilike 5. trka u sezoni….. :chill:



        2
        2

        0
      • Lewis Hamilton
        smr201 Prikaži

        Malo karikiram sa Španjolskom, ali do ljetne stanke se znalo :D
        Vrlo vjerojatno, sve ovisi tko bi to bio, možda netko tko bi bio dovoljno dobar+sretan da otkine jedan naslov od 5, sa Rubensom ta je šansa bila 0%.


        0
        -2

        2
      • avalon Prikaži

        McKruno …. a bilo je i sezona di je prvo trebalo “slagat” bolid da se ferrari ” izvuče iz gliba” u koji je utonija i po pitanju konstruktorske i vozačke titule ;) u pitanju je čekanje ( “glib” ) 16
        godina (konstruktorska ) i 21 godina ( vozačka) . u takvu “razvalinu” je doša MS i trebalo je četiri godine krvavo radit da se bolid dovede na nivo . to su 4 “izgubljene” godine po pitanju rezultat . a di su one 3 u mercedesu koji se nije moga “složit i čeka je turbo eru ( ako će mo virovat izjavama bernia ) ? to je ukupno 7 “jalovih” godina za MS , a to debelo nadmašuje sezone kad MS nije ima konkurencije zar ne ? to LH nikad nije ima . mislim da benetton u koji je MS počeja karijeru “zapravo” je bija lošiji bolid od McL ( to je samo moje mišljenje ali ne mora bit točno jer je teško uspoređivat ) u kojem je započeja LH ali eto … neka su bili jednako konkurentni ( adekvatno vrimenima u kojima su se takmičili sa MS i LH u kokpitima ) … MS je u 69 trka za benetton ( 4 sezone + 5 trka iz 1991) osvojia 2 titule , 19 pobjeda uz 21 odustajanje ( 8 zbog čisto tehničkih problema ) , LH je u 110 trka ( 6 sezona ) osvojia jednu titulu 21 pobjedu uz 18 odustajanja uz 6 odustajanja zbog teh problema . u ovih 6 jedno je zbog probijene gume ali eto da ne ispadne da je McL bija pouzdan jer neki stalno “pronose” famu kako bi LH bija i uspješniji da se McL nije kvarija , a levis odustajat . pogledaj pod smr201 koji piše “…. ili je McLarenove vrhunska pouzdanost ubila bilo kakavu borbu za naslov.” :) :) :) btw kad bi gledali učinak posli 69 trka LH bi ima 14 pobjeda ( 5 manje od MS uz ist broj odvoženih trka ) i zamisli tek 4 odustajanja ( ako sam dobro zbraja :) ) zbog teh problema , a u to ubrajam i “onu” probijenu gumu . ovi podatci potvrđuju pisanje Onomatopeje “Nista nemam pravo oduzeti Hamiltonu ali dajte molim vas pa ovo je smijesno.Pola pobjeda je ostvareno bez ikakve konkurencije bez borbe bez icega” sa “tvrđim” kolegama je teško izlazija na kraj … npr sa buttonom mu je omjer 2 Vs 1 , a sa NR usprkos “zaštićenosti” od brawna i tota je omjer 4 Vs 1 . glatko je pobjeđiva kovalainena i sad bottasa ali valjda znamo zašto bottasa … pogledaj pod rusija npr ;) uostalom u McL je ostvarija u 6 sezona 21 pobjedu , a u mercedesu u 5 ( nepunih) 50 pobjeda . znači u McL prosječno 3,5 , a u mercedesu prosječno 10 pobjeda po sezoni stim da je 2013. sa atmosferskim motorom u mercu ostvarija tek jednu pobjedu , a sa ovim turbo 49 ! zato najbolje pustit te priče o tome kako par sezona MS nije ima nikakvu konkurenciju jer to onda otvara uvid kako je LH SKORO cilu karijeru bija bez konkurencije . odličan vozač u predominantnom bolidu ( i sa najboljim pomočnikom zadnje 2 sezone u takvom bolidu ) je “osuđen” da se “prošeta” pr
        venstvima ;)



        5
        4

        1
      • Mika Hakkinen
        stoka Prikaži

        Avalone samo drukcije je 1994 bilo odustat 3 puta a drukcije je sad odustat 3 puta. Sada znaci pozdrav zituli a onda je to bilo normalno… Danas su bolidi pouzdaniji mego ikad prije..



        1
        -1

        2
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        Naravno. A pogotovo kada ti oduzmu 16 bodova i još potencijalnih 20.



        1
        1

        0
    • Lewis Hamilton
      smr201 Prikaži

      U McLarenu je mogao uzeti eventualno dvije titule 2007. i 2008., ostale godine je netko ili imao puno bolji paket ili je McLarenove vrhunska pouzdanost ubila bilo kakavu borbu za naslov.
      Bolji učinak od 4/5 mogućih naslova?
      Šta Alonsu ne bi grunuo motor u Maleziji 2016.?



      1
      -1

      2
      • Kimi Raikkonen 7
        Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

        Mclaren je imao nevjerovatno pouzdan bolid od 2007 do 2015. Prije toga se kvario koliko god je stigao.



        2
        -2

        4
      • Kimi Raikkonen 7
        Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

        2007-1 odustajanje
        08 – 1 odustajanje
        09- 2 odustajanja i jedno dsq
        10′ – 3 odustajanja
        11- 3 odust.
        12. 5 komada

        dakle 15 odustajanja u 6 sezona odnosno 2,5 po sezoni u prosjeku, za usporedbu s Kimijem u MclM
        5 sezona 28 odustajanja što je 5,6 po sezoni.
        samo u 1. sezoni je odustao 10 puta (2001). A vi samo dajte minuse.

        Dok za vrijeme karijere u Mercu je odustao 8 puta (od toga spanija 2016 si je sam kriv)
        Dakle 1,3 po sezoni.
        Zapamtite, on ima najmanje odustajanja u karijeri (u postocima) od svih prvaka u zadnjih 20-ak godina.



        5
        5

        0
      • avalon Prikaži

        smr201 … “… ili je McLarenove vrhunska pouzdanost ubila bilo kakavu borbu za naslov.” bi li bija tako dobar , a s obzirom na ovo šta sam citira koliko je to LH puta mora odustajat u 6 sezona McL zbog TEHNIČKIH problema tj nepouzdanosti koju spominješ ? ili ti se neće dat tražit ali znaš da je odustajanja bilo puno i previše jer je McL zapravo bija vrhunski nepouzdan bolid . :) :) :) :)



        3
        3

        0
      • Lewis Hamilton
        smr201 Prikaži

        @avalon
        Znam da je lijepo izvaditi dio mog komentara koji ti paše, ali barem citiraj sve :
        “U McLarenu je mogao uzeti eventualno dvije titule 2007. i 2008., ostale godine je netko ili imao puno bolji paket ili je McLarenove vrhunska pouzdanost ubila bilo kakavu borbu za naslov.”
        Znači nije samo do poudanosti McL nego je i konkurencija nekad imala bolji bolid.
        Dakle pričamo o periodu 2007.-2012.
        2007. i 2008. sve jasno super bolid.
        2009. McL loš bolid, nema šanse za naslov.
        2010. Tu je imao više manje istu količinu pehova/DNF-ova kao i konkurencija.
        2011. RB klasa za sebe nema šanse za naslov.
        2012. 5 odustajanja – više nego Vettel, Alonso i Kimi zajedno – te sezone najveći krivac je nepouzdanost McL.
        Nije poanta koliko je puta morao odustati nego koliko puta je realno mogao osvojiti naslov osim 07′ i 08′.
        Dakle jedino bi 2010. mogla uzeti kao godina di je mogao uzeti naslov, a nije.
        Tako da ne vidim di je problem u ovom što sam napisao.
        To što volite selektivno čitati nije moj problem :D



        2
        -2

        4
      • avalon Prikaži

        smr201 … hehehehe ..nemoj meni prodavat te fore . opet ću “vadit iz konteksta” ili čitat selektivno kako više voliš . istina , kad napišeš kako je LH 2012 . odusta 5 X to je točno ali umisto da kriviš nepouzdanost McL te sezone možda si moga napisat razloge tih odustajanja . npr ovako GP europe u 55 . krugu zbog sudara ( kriv nepouzdani McL ? ) , hockenheim u 56 krugu handling ( kriv McL ? ) , belgija , masovno sudar na stratu krivicom grosjeana ( ili je kriva nepouzdanost McL ? ) , brazil , sudar u 54 . krugu ( nepouzdanost McL ) i konačno singapur , odustajanje u 22 . krugu zbog mjenjača i abu dabi odustajanje u 19 . krugu zbog pritiska goriva . seb je 2012 . odusta samo 2 X , oba zbog alternatora , kimi 2012 . bez odustajanja , alonso 2012 . 2 X ali nijednom zbog teh problema … sudar u belgiji di je “učestvova” i LH i probijena guma . čemu ovakvo laganje , pretjerivanje kad se sa par klikova ( ako se zna di tražit ) sve može saznat , provjerit ? kad pokušavaš lagat nas zapravo lažeš sebi jer virujem da ako znaš za 5 odustajanja znaš i razloge tih odustajanja , a znam ih i ja ;) odlično si ti period od 2007 . do 2012 . secira , baš onako navijački složija bi se sa 2007./08. ,2009 . nije bolid bija loš samo šta je brawn sve iznenedija sa DD kojeg je RB ubrzo “ugradija” pa se seb skoro “dočepa” titule , McL je tu kasnija i zato je bija “loš” , 2010 . … e tu si “smiren” iako je LH ima 4 odustajanja , seb 3 , webber i alonso 2 . možda zato jer od 4 odustajanja 3 su bila zbog sudara . je li to ona sezona kad je LH vozija problematično pa se čak pričalo o sastanku vozača zbog toga no odustalo se ? ako da onda dobro šta si bija “smiren” pišući o 2012 . bolje ne pričat o tome zar ne ? ;) vidiš kako si ovo fini zaključija “2011. RB klasa za sebe nema šanse za naslov” ali ne možeš tako rezonirat o sezonama 2014./15./ 16. /17./18 . kad je mercedes DEBELO ( puno više nego RB u svoje vrime ) , možda NAJDEBLJE u povjesti F 1 klasa za sebe . i ovo mi je dobro “Nije poanta koliko je puta morao odustati nego koliko puta je realno mogao osvojiti naslov osim 07′ i 08′.” znaš koliko ? NIJEDNOM ! jer to bi spadalo u sferu špekulacija … ka da ja napišem da je MS moga osvojit bar još 3 naslova da nije 1997 . kažnjen oduzimanjem svih bodova , da su 2005 . bridgetone bile konkurentne michelinu , da 2006 . nije riknija ferrari u japanu , možda još poneku da je “njegov” mercedes bija konkurentan ka ovi danas ili fernando uz 2 još bar 3 da su ga u McL “tetošili” i “stavili” za No 1 , da je 2010 . preteka petrova , da 2012 . nije bilo masovke u belgiji i gume u japanu , da je renault “složija” PU ka šta je to uradija mercedes ( ali nije :) ) 2014 . pa da je seb nastavija dominirat i osvojia još poneku titulu ali sve to bi bilo špekuliranje zar ne ? ;) vidiš li sada problem u tome šta si napisa ? jesam li i sad izvlačija iz konteksta ? :) :)



        5
        5

        0
      • dejan_s Donator Prikaži

        @Avalon
        Kada već navodite “šta bi bilo kad bi bilo” vrijedi posebno pomenuti godinu 1999 kada je Schumacher slomio nogu u Silverstonu. Zanimljivost te sezone je u tome da se to nije desilo te da je Schumacher u nastavku sezone osvojio isti broj poena kao Irvine( u utrkama na kojima je pauziraro zbog povrede) da bi on bio prvak te godine ispred Hakkinena i to za 2 poena. Da, ne pominjem da je Schumacher u Maleziji predao pobjedu Irvine-u. A kakva je razlika bila u vozačkom umjeću između Irvine i Schumachera ne treba trošiti riječi te je osnovano pretpostaviti da bi Schumi bio bolji u dijelu sezone u kojoj je pauzirao od Irvine-a. Na prvoj utci kada se MS vratio bio je kvalifikacijama brži od Irvine-a za 0.95 sekundi, a u narednoj zadnjoj utrci te sezone bio je brži 1.5 sek.



        2
        2

        0
    • OnlyAlonso Prikaži

      Pola pobjeda,ne frende jedno 75% i to u dominaciji brutalnoj Mercedesa



      3
      2

      1
  11. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Žak legenda opet dominira.

    Lewis je među legendama, definitivno sad i za najveće hejtere, i mogu razumijeti da ga neko vidi kao boljeg od nekog….npr Schumi, ali da je miljama bolji….wow.
    Ovaj Žak kao da se želi domoći mjesta u Sky F1 pa daje ovakve izjave. Bome dobro bi se uklopio tamo :D

    Još ima vremena za takve usporedbe, niti je Hamilton gotov sa F1 niti je još dosegnuo Schumija.



    14
    14

    0
  12. Rover
    zjurina Prikaži

    Ljudi to kriza govori, smaknuli mu dilera, pa…



    4
    2

    2
  13. zigorec Prikaži

    Sredinom 90-ih u Zagrebu je bio odličan grafit – “Bože, uzeo si krivog Sennu”. Nakon što je u par zadnjih godina dao hrpu blesavih izjava trebalo bi još dodati “i krivog Villeneuvea”.



    10
    8

    2
  14. Alfa Romeo
    rapante Prikaži

    Ti nisi čovjek.ti si…….. ,ovako nešto se ne može čuti ni u nekoj psihijatrijskoj bolnici.



    5
    -2

    7
  15. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ovaj bogami zna kako pogoditi u osinjak.



    12
    11

    1
  16. Nelson Piquet
    Octanefreak47 Prikaži

    a mogli smo proci bez objavljivanja ovakvih gluposti zaista…



    14
    14

    0
  17. F1puls
    Dragan032 Prikaži

    Ajde Zak ne seri.Ovo su dve razlicite ere.



    7
    5

    2
  18. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Možda u igrici…



    8
    7

    1
  19. Alfa Romeo
    Alfa707 Prikaži

    Lik ie totalno isfrustiran i iskompleksiran Shumaherom. Uništio ga je doživotno!



    18
    18

    0
  20. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Tko gubi ima pravo da se ljuti. Da je MS samo tisućinku više mogao razmisliti JV do danas ne bi iz onog pijeska izvadili.
    Teško je biti bolji od nekoga koji je redom pobjeđivao AP, AS, MH,KR,FA.



    5
    0

    5
  21. Mclaren
    wilson Prikaži

    Možda Hamilton ostvari najveći broj pobjeda, pole pozicije hoće uskoro. Sjajan je vozač. No JV je ovaj put baš us.o motku. Fali mu pažnja ili je samo zavidan, isfrustriran lik? Ferrari je bio dominantan ’02 i ’04 ali niti blizu ovome Merca. Nitko im nije ni prismrdio do ove sezone. Hamilton je uz neosporni talent imao i sreću,privilegiju biti u pravom bolidu u pravo vrijeme. Dovoljno je pogledati statistiku Merca od 2014. I kako stvari stoje, podebljati će je. Ali miljama bolji?



    9
    7

    2
  22. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Jacques – car bio, car ostao. Lud, do jaja.
    Ovdje još nedostaje izjava Juana Pabla Montoye – njih dva su uvijek išli u paru sa svojim pričama; ex F1 veseljaci.



    3
    -2

    5
  23. jammaroo Prikaži

    Ovak na prvu bi rekel bunika, a za točno bi mu trebalo krv izvadit pa testirat



    5
    5

    0
  24. Mick Schumacher
    tifosoante novinar Prikaži

    JV, di si nabavia robu? Vidin da te dobro pere



    5
    5

    0
  25. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    Kakva frustracija izlazi iz njega da komentira najuspješnijeg vozača F1 dok isti leži u komi. Bezi bre



    13
    13

    0
  26. Ferrari
    ferrari1984 Prikaži

    Znam da je off topic ali ima li netko link za stream utrke… Hvala unaprijed



    1
    1

    0
  27. Robert Kubica 1
    Stipe Prikaži

    meni je ova izjava smiješna a ujedno i žalosna. Uspoređuje dva višestruka svjetska prvaka (zajedno 12 naslova što je skoro 20% naslova), i za jednog tvrditi da je miljama ispred drugog je u najmanji ruku smiješno. Pa za boga milog to su dva vrhunska vozača i rekorderi, te samim time zaslužuju poštivanje svakoga, pa i dotičnog “gospodina”. Osim toga na ovaj način pljuje i po svojoj F1 karijeri jer se on borio “samo” s M Schumachrom koji je miljama iza hamiltona. Iz ovog bi se dalo i zaključiti da je i današnja F1 miljama ispred F1 u njegovo vrijeme. Ova izjava ujedno je i žalosna jer omalovažava rezultat i priča o prljavim potezima čovjeka koji mu ne može uzvratiti , a sigurno bi i Schumacher imao što reći.



    9
    9

    0
  28. Charles Leclerc
    F12000 Prikaži

    Strasno je sto ljubomora i kompleks manje vrijednosti rade covjeku.



    5
    3

    2
  29. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    I ti si miljama daleko od razuma…



    7
    4

    3
  30. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    Ako je Hamilton miljama ispred Schumachera onda je bogami milijardama svjetlosnih godina ispred tebe.. E moj Žac.. Opet si se najeo ludih gljiva.. Al dobro neka si ti nama živ i zdrav pa da nas još dugo uveseljavaš i zabavljaš.. Jocker???



    3
    3

    0
  31. F1puls Portal
    gosuasus Prikaži

    Cetiri najveca vozaca svih vremena su Clark, Shumacher, Senna i Fangio. Hamilton nije ni u top 10, Alonso je daleko veci vozac na all time listama.



    1
    0

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.