F1 nakon masovnih kritika lansira privremenu “live timing” aplikaciju uoči VN Rusije

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 6 komentara

Formula 1 je odlučila lansirati novu aplikaciju za live timing nakon što im je prethodna verzija dobila ogroman broj kritika.

Prije nekoliko tjedana u javnost je puštena “nadograđena” verzija live timinga koja je imala znatno reduciran sadržaj na početnom ekranu, na što navijači nisu pozitivno reagirali.

F1 poručuje da i dalje rade na razvoju, a isključivo za VN Rusije ovog vikenda će omogućiti odvojeno korištenje prošle verzije na koju je većina navijača naviknuta.

“Lansiranje naše nove F1 aplikacije nije opravdao očekivanja i live timing nije pružio sjajno mobilno F1 iskustvo koje ste prije uživali,” stoji u priopćenju.

“Uzimamo povratne informacije vrlo ozbiljno i radimo naporno na dodatnom poboljšanju.”

“U međuvremenu, lansiramo dediciranu F1 live timing aplikaciju, uz postojeću verziju, koja će vam omogućiti da ne propustite ni jednu milisekundu.”

Aplikacije je dostupna za korisnike Android i iOS operativnih sustava.


Odgovor

6 komentara

  1. kranjac95 Prikaži

    Stara verzija aplikacije je dobra, ali vise preferiram da idem preko pretrazivaca. Registrovan sam na oficijalnom sajtu F1, tako da i tu moze live timing i sve je isto kao na aplikaciji.


    0
    0

    0
  2. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Ne mogu skinuti odnosno stavka nije dostupna za moju zemlju.
    Ima li ko drugi link


    0
    0

    0
  3. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    @Ante Zašto niste popratili kad se događalo, a to je bila jedna od stvari koju ste mogli sami bez prevođenja.

    Prepali su se broja otkazanih pretplata.
    Točno si mogu zamisliti neku tvrdoglavu budalu koja nikad nije gledala F1 kako se kune u svoj krasan novi dizajn i psuje krisnike koji ne kuže kako je njegov novi dizajn genijalan.



    6
    6

    0
    • Dietrich Mateschitz
      Ante Vetma glavni urednik Prikaži

      Možda i popratim ako bude zanimljivo… Pisati da nešto ne valja mi se čini kao udaranje mrtvog konja. Imali su vrlo dobru aplikaciju s dosta potencijala i onda su je osakatili. Realizaciju weba i marketinga na internetu su im preuzeli likovi koji veze nemaju o F1, a vrhunac marketinga je “embrace the meme” strategija. U momentu kad su mogli napraviti svjež novi početak nakon odlaska Bernieja – oni bauljaju u nekim poluproizvodima… Kao što si rekao, negdje netko uvjerava nadređene da publici samo treba vremena da se navikne na ovaj novi vrhunski dizajn aplikacije.



      7
      7

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.