Gasly: Ne idem u Red Bull da “uništim” Verstappena nego da budem najbolji

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 36 komentara

Pierre Gasly će iduće godine biti timski kolega Maxu Verstappenu u Red Bullu, a Francuz kaže da mu nije cilj “uništiti” timskog kolegu, nego jednostavno pokazati da je bolji.

Gasly se vrlo dobro snašao u prvoj sezoni s Toro Rossom i četiri puta je bio u top 10 na završetku utrke. Osim toga, uvjerljivo je pobijedio Brendona Hartleya.

S druge strane, Verstappen je imao katastrofalnu prvu trećinu sezone u kojoj je radio velike greške barem jednom po GP vikendu, ali se od tada smirio i od VN Monaka nije izgubio nijedne kvalifikacije protiv Daniela Ricciarda.

“Uvijek trebate vremena za privikavanje, ali nadam se da ću brzo proraditi s ekipom i s bolidom,” kaže Gasly.

“Znam ekipu u Red Bullu sad već neko vrijeme i na njihov zahtjev sam već odradio vrijeme u simulatoru.”

Na pitanje nizozemskih novinara ide li u Red Bull da “uništi” Verstappena, Gasly odgovara:

“Moja želja nije uništiti Maxa. Obojica smo vozači i želimo biti najbolji. Želim biti najbolji vozač na gridu i on ima istu želju.”

Gasly dobro zna da je prvi cilj svakog vozača pobijediti svog timskog kolegu, a ako mu to uspije protiv Verstappena – Francuz će se odmah nametnuti kao novi veliki potencijal u Formuli 1.

“Lijepo je kraj sebe imati nekog tko je toliko brz pa da možete izvući maksimum jedan iz drugog. Mislim da ćemo imati sjajno iskustvo.”


Odgovor

36 komentara

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Ovo su stvarno nove generacije; Leclerc je izjavio da ide u Ferrari da ne pomaže Vettelu, nego da osvoji prvenstvo. Gasly želi biti bolji od Verstappena.

    Hm…. imam osjećaj da će 2019.-a biti izuzetno zanimljiva. Jedva čekam.



    10
    9

    1
  2. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Dečko je brz i dobar , ali mislim da će se provesti kao Ricciardo.



    1
    -5

    6
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Kako se to Riciardo proveo? Odusto 4 puta od Monaca do zadnje utrke. Mislis na to? Mozda nema brzinu u kvalifikacijama kao Max ali je u utrci daleko pametniji. A to sto gore renaultovim motori ko na traci nije njegova krivica. Ostalom vidjeli smo i 2 prosle godine kako se Rici proveo….



      3
      2

      1
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        Mozda nema brzinu u kvalifikacijama kao Max ali je u utrci daleko pametniji.

        Po meni ni Max nema neku brzinu u kvalifikacijama, mislim da je tu najtanji i baš će biti zanimljivo gledati kakav će omjer biti između njega i Gaslya u jednom brzom krugu. U europskom Formula 3 prvenstvu 2014. godine, u kojem su vozili Ocon i Verstappen i Ocon ga osvojio, Ocon se posebno izdvajao u kvalifikacijama u usporedbi s Maxom, gdje je omjer na strani Ocona bio 15:7. A u prvoj sezoni u Toro Rossu Max je protiv Sainza imao omjer 9:9 u kvalifikacijama, a u toj sezoni sam imao dojam da Sainz može izvući više u jednom brzom krugu. Od kad je u Red Bullu Max je sigurno našao još dodatne brzine u kvalifikacijama i Gaslyu će biti teško da odmah bude na njegovoj razini, ali ne bih rekao da Max ima neku “wow” brzinu u kvalifikacijama i mišljenja sam da Leclerc od mladih vozača ima najviše brzine u kvalifikacijama. No sljedeće sezona će nam dosta tog pokazati o mladim nadama i prava je šteta što Ocon neće imati sličnu priliku koja se pružila Leclercu i Gaslyu.



        4
        2

        2
      • Max Verstappen 33
        Mario Prikaži

        Činjenica je da je Max brži,nije zreliji ali brži je.



        3
        2

        1
      • Max Verstappen
        DaveGilmour Prikaži

        @Vettel-Ferrari

        Ako Max u bilo čemu briljira onda su to nedvojbeno kvalifikacije. Reći da Maxu kvalifikacije nisu jača strana je po meni u potpunosti krivo. Mislim da Maxu u jednom krugu može parirati jedino Hamilton. Pa čovjek ove godine razvaljuje Riccija u kvalama, a Ricci definitivno nije spor vozač.

        Ne znam zašto se svi vole hvatati njegovih sezona protiv Ocona i Sainza i na temelju toga donositi zaključke.
        Pod broj jedan – Max je u obje te sezone bio debelo neiskusniji i od Sainza i od Ocona. Također, Ocon je te 2014. vozio za Premu dok je Max vozio za van Amersfoort koji do tada nikada nije pobijedio u F3. Izgubio je naslov isključivo zbog neiskustva.
        Pod broj dva – vozači evoluiraju, a upravo je Max taj koji ima nevjerojatnu krivulju rasta (u roku godine dana je skočio od kartinga do F1). Ako mi ne vjeruješ, dovoljno je baciti pogled na borbu Ricci-Max. 2016. je Max bio sporiji od Riccija i u kvalama i u utrci. 2018. je Max uvjerljivo brži i u jednom i u drugom segmentu, ali su ga vlastite pogreške stajale uvjerljivijeg vodstva u prventsvu.

        Uff baš me triggerao tvoj komentar :mrgreen: Mogao si reći bilo što drugo. I da je Max sklon greškama i da nije konzistentan itd… i vjerojatno bih samo slegnuo ramenima i složio se s tobom. Ali da je spor u kvalama, e to ne mogu progutati :)



        3
        2

        1
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        @DaveGilmour

        Napisao sam na čemu temeljim to, a to su prije svega komparacije s Oconom i Sainzom, pogotovo tu sezonu u Toro Rossu sa Sainzom, jer sam nju pomno pratio za razliku od Formule 3 2014. koju znam uglavnom po Wiki statistikama. Da, bio je neiskusniji i u međuvremenu je sigurno evoluirao, ali i dalje mislim da mu kvalifikacije nisu jača strana i da ne bi dobro prošao u njima bar s 3-4 trenutna vozača na gridu (Hamilton, Vettel, Leclerc, Alonso, pa i s Hulkom možda, no Hulkove performanse će se puno bolje otkriti tek iduće sezone pored Ricciarda). Davati samo Hamiltonu šanse u kvalifikacijama pored vozača bez i jednog PP (a kolega mu pored njeg ima u 2) mi je suludo.



        2
        1

        1
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        Off
        A i Hulk će malčice profitirati kad drugima “izjednače” težine sa njegovom.



        5
        5

        0
      • Max Verstappen
        DaveGilmour Prikaži

        @Vettel-Ferrari

        ali i dalje mislim da mu kvalifikacije nisu jača strana i da ne bi dobro prošao u njima bar s 3-4 trenutna vozača na gridu (Hamilton, Vettel, Leclerc, Alonso

        Alonso – iskreno potpuno sam smetnuo Alonsa s uma prilikom pisanja komentara. Njega je u zadnje vrijeme postalo jako teško procijeniti budući da već četvrtu godinu zaredom vozi kramu od bolida. Ali sudeći po tome kako razvaljuje Vandoornea, kojeg inače smatram vrlo dobrim vozačem, moguće je da bi i Alonso uspio pobijediti Verstappena u kvalifikacijskom duelu.

        Leclerc – još je rano za bilo što tvrditi sa stopostotnom sigurnošću. Ericsson nije visoko postavio letvicu, a pravi test mu slijedi tek sljedeće godine. Definitivno jedna od najzanimljivijih borbi :kokice:

        Vettel – ako ćemo se baš držati komparacija k’o pijan plota, onda ne znam što Vettel radi u ovom društvu budući da je 2014. izgubio kvali duel od Riccija 12-7.


        0
        -4

        4
      • Sebastian Vettel
        Pastor Prikaži

        A i ti si se uhvatio ko pijan plota te 2014 za Vettela. Vozio je Vettel i puno prije, i poslije te 2014…



        5
        4

        1
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        Vettel – ako ćemo se baš držati komparacija k’o pijan plota, onda ne znam što Vettel radi u ovom društvu budući da je 2014. izgubio kvali duel od Riccija 12-7.

        Izgubio ga je i Verstappen 2016. s još većom razlikom, ali zbog tog nitko ne dovodi u pitanje danas Maxovu brzinu, a Ricciardu se ove sezone vrlo vjerojatno događa isto ono što je Vettelu te 2014., samo što je Vettel tad imao dosta opravdanije razloge za gubitak motivacije te sezone(prethodne četiri za nejga i momčad više već uspješne sezone).Verstappen još nema konkretnih uspjeha, pogotovo u kvalifikacijama, zbog čega se referenciram na njegove ranije sezone i kolege s kojim se nije baš najbolje proveo u kvalifikacijama, kad se trebao najviše dokazati. Da bio je neiskusniji, ali se to neiskustvo isključivo koristi kao opravdanje ne baš očekivanog uspjeha, i zbog tog ga se stavlja u win i win na kvadrat situaciju, ovako je bez pozitivnog omjera s Oconom i Sainzom u win situaciji zbog neiskustva, a da je kojim slučajem imao pozitivan omjer bio bi u win na kvadrat situaciji.

        Vettel je 55x bio najbrži u kvalifikacijama i to je prvi put uspio s Toro Rossom što Verstappen još uvijek s Red Bullom ne uspijeva, a imao je prilika (što je Ricciardo demonstrirao), ali da ti ga i bez konkretnih rezultata, bez imalo respekta vjerujem prema Vettelovim ostvarenjima, svrstavaš ispred njega,

        Ustvari, to što si ti napisao za Leclerca vrijedi skoro i za Verstappena, za njeg se ne može sa stopostotnom sigurnošću ništa još tvrditi, zbog čega sam i započeo moj prvi komentar “Po meni…”, ali ima dosta veći uzorak za mišljenja i dojam koji je na mene ostavio, a na Maxu je da me opovrgne, ja mu to pravo nisam niti ne mogu oduzeti.

        A da ću triggerat Maxove navijače sam mogao očekivati, jer sam udario u mit koji ste stvorili o nekoj njegovoj nedmoći nad ostalim u kvalifikacijama.



        2
        2

        0
      • Max Verstappen
        DaveGilmour Prikaži

        Woah, woah, mislim da si malo preozbiljno shvatio moj komentar o Vettelu. To sam više napisao iz razloga jer sam htio poentirati da je glupo navoditi neke rezultate/statistike bez uzimanja šireg konteksta u obzir. Evidentno nisam uspio u tome.

        No da ne odugovlačim – da, mislim da je Verstappen u jednom krugu trenutno brži od Vettela. No ne treba miješati pojmove brži i bolji. Za mene je Verstappen brži vozač, ali je Vettel trenutno bolji. No jednom kada se Max sredi u glavi, ako se ikada sredi, tada će po meni postati i bolji vozač od Vettela.

        Zašto je nastao taj mit o brzom Verstappenu?
        Vjerojatno ja to malo preuveličavam jer priznajem da mi je teško ostati objektivan kada je Max u pitanju, ali po meni je Max zadnje dvije godine bio brži od Ricciarda. 2017. su još uvijek bili tu negdje, ali ove godine je Max vidno brži. U isto vrijeme, Ricciardo je vozač koji koji je nakon 2014. počeo sloviti za jednog od najboljih vozača na gridu (vjerojatno bi ga mnogi svrstali u top 5).
        I sada što bih trebao zaključiti dedukcijom? S jedne strane imamo Ricciarda koji slovi kao super vozač, a s druge strane imamo Maxa koji je zadnje dvije godine prosječno brži u jednom krugu od tog istog Ricciarda (ove godine je to prosječno oko 2 destinke). I kako sada dolazimo do zaključka da su kvalifikacije Maxova rak rana? Pa kakav je to onda Ricci u jednom krugu, na razini Ericssona?



        1
        0

        1
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        Nisam preozbiljno shvatio, nego sam rekao zašto sam se Maxu referencirao na mlađe sezone, a ponovit ću opet, jer još uvijek nema konkretnih rezultata, istina malo kad je imao bolid da se bori s najboljim, ali i kad je imao nije prošao test, slavu mu je uzeo kolega koji je startao prvi, a on zadnji, oba puta.

        Vettelu će na neki način 2014. ostati zauvijek “krimen” na karijeri, prije svega što je njom dao legitimitet da ga ljudi koji su ga uvijek imali na zubu zbog uspjeha dodatno kritiziraju i dovode u pitanje njegove rezultate, no to je već sfera koja se tiče čisto Vettela i on barem po pokazanom prema vanjskom svijetu nije imao niti ima neki problem s tim i to mu nije nikakve posljedica ostavilo na iduće sezone.

        U redu, ti smatraš Verstappena bržim vozačem i da ima potencijal da bude bolji, na što imaš pravo i što nije ništa čudno od navijača bilo kojeg vozača. Ali temelji za to nisu najbolje jasne, jer Max nema baš bolid za borbu s najboljim i jedina referenca zadnjih sezona je momčadski duel s Ricciardom, a kad je imao bolid za na vrhu, nije prošao test, ne zato što nije imao brzine već što je pucao sam sebi u nogu, što nije strano ni Vettelu zadnjih se ona.

        Zašto je nastao taj mit o brzom Verstappenu?

        Rekao sam mit od Verstappenovoj nadmoći u kvalifikacijama nad ostalim, a nastao je na samo na temelju njegove nerijetke nadmoći nad Ricciardom u zadnjih sezonu i pol, bez ikakvih pravih referenci za usporedbu s najboljim.

        Daleko od tog da su kvalifikacije Maxu rak rana, dapače svrstavam ga u Top5 vozača, ali smatram da u tom aspektu ne ostavlja “wow” dojam i da je itekako pobjediv, prije svega od vozača koji je iz njegove generacije i koji u tom aspektu čini mi se može praviti razliku od odnosu na Maxa. Tebe će vjerojatno i ovo triggerat jer s mišljenjem o Verstappenu ne ideš ispod podvučene granice, koju je podvukao Max i preko nje nitko drugi ne prelazi, što mi je u redu i posve razumljiv razlog da se navija za nekog vozača. Kao što ja navijam za Leclerca, jer mislim da je on najbolji i najbrži od generacije mladih vozača, kojim vrijeme tek dolazi.

        I na kraju krajeva, za Maxa mogu reći da mi je interesantan vozač i nerijetko uživam u njegovim predstavama, ma da me nemali broj puta znao u potpunosti izluditi i naljutiti. Mislim da je od Kine mnogo razumniji vozač, otkad je Vettel odlučio stati na loptu i podijeliti mu par savjeta, što je Verstappen mnogo razumnije i skromnije prihvatio već prije, ma da je protiv Bottasa u Italiji opet bespotrebno prešao sve fair play granice. Kao najveću prednost Maxa ističem “killer instinct” prilikom napada, u kojem je trenutno vjerojatno neprikosnoven, ali Maxova brzina u jednom krugu nije, po meni.



        3
        3

        0
      • Max Verstappen
        DaveGilmour Prikaži

        Ali temelji za to nisu najbolje jasne, jer Max nema baš bolid za borbu s najboljim i jedina referenca zadnjih sezona je momčadski duel s Ricciardom, a kad je imao bolid za na vrhu, nije prošao test,

        Temelji za moju mitomaniju bi trebali biti relativno jasni. Ricciarda smatram jako dobrim vozačem (smatrao sam ga i prije 2016.) + Max je s vremenom evoluirao i prešišao tog jako dobrog vozača u kvalifikacijama = Max je jako dobar u kavlifikacijama.
        Naravno dio razloga zašto Riccija smatram jako dobrim vozačem je i ta nesretna 2014. oko koje se uvijek lome koplja. Ne volim uzimati tu sezonu kao dokaz da je Ricciardo definitvno bolji od Vettela, ali isto tako se ne mogu praviti da se ta sezone nije dogodila i da Ricci uistinu nije bio te godine bolji od Vettela. Ako ništa drugo, to pokazuje da Ricci nije za baciti.

        Jedina greška u ovoj priči može biti precijenjivanje Riccija jer onda i procjena Verstappena pada u vodu. Vidjet ćemo sljedeće godine. Ako Ricci do pola sezone ne počne pobjeđivati Hulka u kvalama, morat ću priznati da sam precijenio Verstappena. No ako Ricci počne redovito pobjeđivati Hulka … moj fanboyizam će poprimiti još radikalniji oblik :mrgreen:

        Tebe će vjerojatno i ovo triggerat

        Bez brige, ne triggeram se baš tako lako :)



        1
        0

        1
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        U redu, da ne dužimo previše, jer su mi komentari postali sve duži.

        Uzimamo uzorke iz drugih sezona, na moje mišljenje je najviše utjecala sezona 2015. u Toro Rossu, a na tvoje druga polovina momčadskog duela Verstappena i Ricciarda. Sljedeće sezone ćemo mnogo bolje otkriti kako stvari stoje kad će Ricciardo imati priliku odmjeriti snage s Hulkenbergom, a Maxu dolazi novi kolega, koji je od svih dosadašnjih vozača Red Bulla imao najistaknutije rezultate u mlađim kategorijama. Ali to i dalje neće biti nikakav pokazatelj kako bi on stoji po tom pitanju u uspredbi s Hamiltonom i Vettelom dok ne dobije priliku, ako je dobije da se konstantno s njima bori za PP.

        Naravno, možda i ja precjenjujem mogućnosti Leclerca, koji će iduće sezone imati pravi test za dokazati se pored Vettela. Ali sam mišljenja, ako ga i u čemu može ugroziti i biti barem blizu njemu može u kvalifikacijama jer mislim da je to njegov glavni adut i imam osjećaj da njegova brzina tu može praviti razilku u odnosu na mlađu konkurenciju. No, vidjet ćemo, koliko će mu trebati vremena i hoće li uspjeti uhvatiti korak za Vettelom, privikavanje na top bolid i ekipu sigurno će mu biti najteži zadatak u dosadašnjoj karijeri.


        0
        0

        0
      • Max Verstappen
        DaveGilmour Prikaži

        Evo napokon se mogu u potpunosti složiti s tvojim komentarom u ovoj raspravi :)

        Sljedeće godine ćemo definitivno biti pametniji kada vidimo Ricciarda i Verstappena u novom okruženju. Naravno, kao što i ti kažeš, to nam još uvijek neće biti dovoljno za uspoređivanje Verstappena s ljudima s kojima nikad nije vozio u istom timu. Oduvijek sam tvrdio da je za pravu komparaciju vozača uvijek potrebno da voze u istom timu i to više od jedne sezone jer jedna sezona može uvijek bit ”outlier”. Budući da nije moguće da se jedan vozač okuša protiv ostalih 19, u ovim raspravama će uvijek biti određena doza subjektivnosti jer ćemo zaključke donositi na temelju osobnog dojma.

        Da se osvrnem još malo na Leclerca kad si ga već spomenuo. Leclerc definitivno izgleda jako impresivno u kvalifikacijama. Prošle godine je dominirao u F2, a i ove godine razvaljuje Ericssona. Povodom naše rasprave, jučer sam malo bacio pogled na kvalifikacijske dvoboje ove sezone i shvatio da sam zaboravio koliko je Leclerc zapravo dominantan u tom dvoboju. Sljedeće sezone nema što izgubiti i mislim da je veći pritisak na Vettelu nego na Charlesu.

        Sve u svemu, sljedeća sezona će nam zbog silnih rotacija na gridu sigurno dati malo jasniju sliku o tome kako stoje stvari u kvalifikacijama.



        1
        0

        1
      • Sebastian Vettel
        Pastor Prikaži

        Ricciardo se ne može procjenjivati samo po 2014. Ako je ta sezona dokaz da je bolji od Vettela, onda možemo komotno reći da je i Vergne bolji… A svi znamo da Vettel te sezone nije bio na svom nivou, ni po želji ni volji, po nemogućnosti borbe za titulu, po raznim problemima sa bolidom, pa i po tome što su u Red Bullu znali vrlo rano da odlazi iz ekipe.
        Neki dan sam gledao, zbog onih Ricciardovih ludih prestizanja na kočenju, kako je to radio u Toro Rossu. Nisam uspio ništa naći na youtube-u. A za Verstappena ima dosta toga, a svima nam je i ostalo u sjećanju dosta toga od njegovih vožnji u TR.
        Ono što znamo je omjer Verstappena i Sainza u TR. Imamo sada omjer Hulka i Sainza. Pa i Sainz je morao nešto napredovati od tada. Iskreno, mislim da je to sa nekim napredkom pretjerano. Brzina se odmah vidi, gdje je ko. Napredak je jedino u iskustvu, tako što se manje griješi. Bolje se riješavaju neke situacije nego kad si neiskusan.
        Vidjet ćemo Ricciarda sljedeće sezone, a po meni teško će dobiti Hulka u kvalifikacijama. U utrci dosta toga će zavisiti od sreće. Današnji bolidi su prespori u utrci. Svako može odraditi zadani tempo. A isto tako svako može najebati u prometu kad se zaglavi zbog loše strategije… Ako se Renault odvoji od sredine poretka i primakne vodećima, biće u svome svijetu. Nešto kao što je i Force India imala prošle godine, ili kao što Red Bull ima ovih godina. Imaju siguran “gap” i ispred i iza. Barem tada će stvari biti jasnije.



        1
        1

        0
    • Alfa Romeo
      Alfa707 Prikaži

      Peroo pa zar to stvarno misliš??????
      Max je blago rečeno forsiran od svih u Red bull-u
      Rici nije izgubio od Maxa al više nit može nit hoće boraviti u takvoj po njega ne zdravoj okolini.
      On je skoro pa pobjegao glavom bez obzira,a da je imao i najmanju naznaku da će se takova situacija promijeniti vjerujem da ne bi ni otišao!
      Ricardo je prije svega inteligentan to se vidi i po njegovoj vožnji!



      3
      -1

      4
      • Lotus
        weki66 Prikaži

        ma de muka mi je vise od Maxa….mislim da ga se forsira previse,max ovo,max ono….a covijek sad spada vec medju iskusnije vozace,a radi greske ko pocetnik,uz to tipicno razmazeno deriste….vrijeme ce pokazat vec sta ce ispast od njega…..


        0
        -1

        1
  3. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Malo ti je jasnije čemu ovakve izjave kad pogledaš godišta ovih ‘prvaka’.



    6
    6

    0
  4. Alfa Romeo
    Alfa707 Prikaži

    Dečka su novinari forsirali pitanjima kao “uništiti”
    Srećom nije se dao izbaciti iz takta i rekao je što i kako bi u btii svi trebal razmišljat!
    Želi biti najbolji,sretno!!!



    6
    6

    0
  5. Alfa Romeo
    Alfa707 Prikaži

    Super je to što rookie odmah razmišljaju o pobjedama! To se traži da si od početka nabrijan na najjače! Samo da oni stvarno sami tako razmišljaju,a ne da su im unaprijed pripremljeni govori!
    Navijam za sve te mlade. Biti će zanimljivo vidjeti kako če se kako nositi sa pritiscima.
    Mada vjerujem daleko najveći pritisak će biti na Maxu(iako nije rookie). Što zbog očekivanja oca,što je takoreći na njegova mlada leđa stavljena odgovornost za jedna velika F1 momčad te je u njega upumpana enormna količina novca!
    Po meni ogromna je odgovornost odjednom stavljena na njega,sa srećom!
    Nisam puno upučen u niže kategorije o tom kako je Ocon pobijeđivao Maxa i drugo ali pohvatao sam po komentarima dovoljno!
    Sjećam se utrke ono klasika Hamilton juri i pretiće za cijeli krug redom,a za nim ide mislim Vettel(nisam siguran)uglavnom Ovom se sklonio Hamiltonu isuviše revno. Nije mu bio niti 2-3 s blizu!
    Toliko je bilo očito da je odmah nakon utrke dobio pitanje u vezi tog doslovno stajanja i sklanjanja sa staze Hamu da dotični ne bi slučajno izgubio tisućinku. Njegov odgovor je bio “ja sam vozač mercedesa” Sve to stoji ali on tada nije vozio za mercedes nego za F.I.-u
    Po meni je tim postupkom izgubio mogućnost da vozi igdje osim u mercedesu.
    Iskreno po njega se nadam da će se mercedes uskoro sjetiti toga ali sam siguran da su sve ostale glavešine to zapamtile pa i zapisale Na Oconovu žalost.



    4
    4

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.