Hamilton požuruje Mercedes da dijelove za 2019. godinu donese već u Abu Dhabi

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 12 komentara

Lewis Hamilton požuruje svoju momčad da dijelove koje spremaju za 2019. godinu donesu već u Abu Dhabi na završnicu ove sezone.

Mercedes je već predstavio neke nadogradnje ranije nego što je to bilo planirano – ono što je spremano za Singapur testirano je već u Monzi dva tjedna ranije.

Hamilton sad ima 40 bodova prednosti što mu pruža realnu mogućnost da naslov osvoji već prije posljednje ovogodišnje utrke. No, ne želi ništa prepustiti slučaju i požuruje svoju momčad da pripreme komponente koje su planirali tek za 2019.:

“Puno sam ih pritiskao oko bolida za iduću godinu,” kaže Lewis. “Znam što trebamo da bismo se poboljšali iduće sezone.”

“Želim isprobati te stvari već ove sezone na trkaćem vikendu, a ne da čekamo do veljače ili ožujka – tada možda bude prekasno. Održavamo pritisak na dečkima.”

“Kao momčad sve bolje i bolje shvaćamo kako naš bolid funkcionira. Shvaćamo kako koristiti alate koje imamo, a sad smo puno sigurniji u posao koji radimo.”

“Prije šest utrka smo definitivno imali neka pitanja i mučili smo se u tom području, a još uvijek pokušavamo naći malo čarolije. Ali, mislim da smo sad shvatili kako bolid radi, znamo gdje smo, znamo što moramo napraviti da bismo se još poboljšali,” zaključuje Hamilton.


Odgovor

12 komentara

  1. Kimi Raikkonen
    zoka Prikaži

    Ne znam jel hoce da testira nove djelove ili misli da mu je potrebno više da bi uzeo titulu. A opet nema smisla ovo drugo ako ce ih koristiti 1 trku.



    1
    1

    0
  2. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Pametno, tako se ostaje na vrhu, dogodine se opet mijenja aero paket tako da bi svaki input sada mogao jako pomoći.
    Zna da ako pogode s bolidom za 2019. da su potencijalno još dva naslova tu prije promjene pravila (ako je uopće bude).



    4
    3

    1
  3. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Evo, kao što sam pisao, svidjelo mu se, da ne bi bilo 5+6+7?
    Biće da je zaboravio kada je govorio da broj pobjeda i naslova nije bitan. Ili je?



    5
    1

    4
  4. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    Ovo mi djeluje kao da je svjestan da ih je Ferrari prestigao u samom bolidu pa pritišće ekipu da nebi izgubili svu prednost.. Iako mislim da će to biti skoro nemoguće.. Pogotovo nakon “timskog rada” u Ferrariju.. I pogotovo ako ga opet ponove.. Ali kao pravi profesionalac želi obaviti posao što bolje i što prije.. Svaka čast na borbenosti i upornosti.. Tako se i osvajaju naslovi..



    2
    2

    0
  5. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Mercedes je sad drugi po pitanju same brzine, sljedece godine ovim tempom samo cudo moze pomoci Mercedesu i Hamiltonu za borbu za naslov protiv Ferraria.



    1
    -10

    11
  6. Fia
    bodo Prikaži

    Netko je ceremonija majstor u Mercedesu? Ham, netko u PR odjelu ili psiholog/mentalni trener(?) jer ovo je ….taktičko psihički rat. Objavljuju se javno tačktičke odluke unaprijed pa eto oni već misle na sljedeću sezonu. Psihološki rat – “kako indirektno iznervirati konkurenciju”



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.