Magnussen i Grosjean o sjajnim kvalifikacijama za Haas

Izdvojeno

Sjajna Haasova forma u kvalifikacijama se nastavlja. Kevin Magnussen i Romain Grosjean stigli su do Q3 četvrtu utrku zaredom. Uz to, peto i šesto mjesto u kvalifikacijama za VN Njemačke najbolji je rezultat u povijesti ove mlade američke momčadi. Magnussen je na kraju bio brži za dvije desetinke od svog starijeg kolege.

Kevin Magnussen

“Na kraju sam odradio vrlo dobar krug. Nismo imali šanse napasti Red Bull – još uvijek su predaleko od nas, ali ponovno smo najbolji u sredini poretka i to je naš cilj. Sada samo moramo ponoviti isto i u utrci, a to je teži zadatak.”

“Nadamo se da će vozači ispred nas imati dobar start kako bi imali nešto prostora ispred sebe. Sreća je što će temperature biti nešto niže. Imali smo probleme s visokim temperaturama tijekom petka, u utrci bi moglo biti bolje. Nadam se novim bodovima.”

Romain Grosjean

“Poprilično dobra sesija. Samo moramo pogledati što se dogodilo s mojim posljednjim krugom. Otišao sam preširoko u prvom zavoju pa je potrebna analiza. Nismo uspjeli stisnuti u drugom pokušaju, nažalost, ali sesija je bila dobra.”

“Jako sam sretan zbog momčadi. Dobri smo na stazi na kojoj nismo bili sigurni hoćemo li biti kompetitivni. Odmah smo pri vrhu i to je ohrabrujuće. Vidjet ćemo kakvo nas vrijeme očekuje u utrci. Mislim da smo u dobroj poziciji.”


Odgovor

2 komentara

  1. James Hunt
    turbo Prikaži

    Ono kad želiš da bolidi ispred tebe imaju odličan start.



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.