U Toro Rossu razočarani ranim ispadanjem iz kvalifikacija

Izdvojeno

Pierre Gasly i Brendon Hartley nikako ne mogu biti zadovoljni nakon kvalifikacija za VN Njemačke. Oba su vozača ispala nakon prvog dijela kvalifikacija.

Pierre Gasly

“Velika je šteta ispasti iz kvalifikacija ovako rano. Nadali smo se kiši, ali je nažalost nije bilo. Trenutno se nalazimo u teškoj situaciji zbog toga što ostale momčadi napreduju, a mi nismo napravili korak prema naprijed kojem smo se nadali. Moramo naporno raditi kako bi uhvatili ostale.”

“Znam da momčad odrađuje veliki posao, ali svejedno nam nedostaje brzine. Znao sam da ćemo teško do Q2, na kraju su nam nedostajale samo četiri desetinke. Međutim, naša vremena u simulaciji utrke su izgledala dobro. Nadam se da možemo pronaći dobru strategiju za utrku. Sve je moguće. Naravno da nam treba i nešto sreće, dat ćemo sve od sebe.”

Brendon Hartley

“Malo sam razočaran što nismo prošli u Q2. Sesija je prošla bez problema. Moj prvi krug je izgledao dobro pa sam se odlučio za jedan krug na kraju sesije. Možda bi bilo bolje da sam odradio još jedan krug s obzirom na način na koji se staza ubrzavala.”

“Nedostajalo nam je brzine na ultrasoftu. Pozitivno je što izgledamo kompetitivniji u dužim vožnjama. Bili smo jedni od najbržih što se tiče sredine poretka.”


Odgovor

4 komentara

  1. Aston Martin
    nando1 Prikaži

    U čemu je sad problem ? U Honda power makini ili u šasiji ? Ili oboje?



    1
    -3

    4

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.