Webber misli da će Ricciardo ostati u Red Bullu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 3 komentara

Bivši vozač Red Bulla Mark Webber vjeruje da će njegov sunarodnjak Daniel Ricciardo odbiti eventualne ponude Ferrarija, Mercedesa i McLarena, te će ostati u Red Bullu.

Ricciardov potpis očekuje se prije ljetne pauze, odnosno do kraja srpnja, a sve je očitije da će ostati sa svojom trenutnom ekipom.

“Pretpostavljam da će ostati,” kaže Webber.

“Ne znam na koji period će biti ugovor, vidjet ćemo. Vrijedilo je malo pričekati, ali vjerojatno će ostati gdje jest. On je trenutno u situaciji gdje vrijedi jako, jako puno, ali svi znamo da je Lewis Hamilton ključan.”

“Svi znamo kakva Formule 1 može ponekad biti – morate se naći u pravom trenutku na pravom mjestu da bi vam se stvorila prilika.”

Ricciardo je u jednom trenutku koketirao s opcijom prelaska u slabiju ekipu poput McLarena ili Renaulta, ali Webber misli da je to samo taktika kojom Ricciardo želi bržu i bolju ponudu od Red Bulla.

“Red Bull je jedino što ima, zaista.”

“Pričati o tim ekipama iz sredine poretka u najbolju ruku – ne znam je li to bila samo pregovaračka taktika kako bi se malo pokrenuo Red Bull.”

“Na kraju krajeva – razgovarao sam s njim o tome, zna što mislim i jako je teško znati što se događa u drugim ekipama. Oni koji trenutno pobjeđuju su mirni i teško je pronaći to pravo posljednje slobodno mjesto.”


Odgovor

3 komentara

  1. Marlboro
    Alonso65 Prikaži

    Da je srece bilo on bi u Ferrariju lezao!



    10
    1

    9
  2. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Cekat ce kad Lujo nakon gubitka prvenstva kaze da napusta F1 i sjest u Mecku..
    Onako, Texas hold’em style, all in ??



    7
    2

    5

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.