Ricciardo: Šteta što Mateschitz ne vodi Red Bull sam

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 10 komentara

Daniel Ricciardo trebao bi objaviti tijekom ovog mjeseca gdje će voziti iduće sezone, a u tijeku su razgovori s Red Bullovim glavnim šefom – Dietrichom Mateschitzem.

Australac nije u zahvalnoj poziciji jer izgleda da su mjesta u Mercedesu i Ferrariju zauzeta, a Max Verstappen je svoj ugovor već potpisao, pa Ricciardo i nema toliko opcija kao što se u početku činilo.

Ricciardo tako pregovara s Red Bullom, a neke glasine kažu da će dobiti isti ugovor kao Max Verstappen.

“Razgovarao sam s velikim šefom i on mi se jako sviđa. Šteta je da on sam ne vodi ekipu jer je s njim sve puno lakše.”

“U svakom slučaju, imam još nešto vremena kako bih shvatio što sve treba obaviti. Vidjet ćemo kako će se stvari odviti.”

Njegov trenutni ugovor ističe krajem ove sezone, a navodno vrijedi tek četvrtinu novog Verstappenovog ugovora.


Odgovor

10 komentara

  1. Brawn Gp
    stefan89 Prikaži

    Mislim da će ostati.



    15
    15

    0
  2. Blue Flag
    BrrZiiii Prikaži

    šteta ovakvog talenta….po meni top 3 vozača i umjesto da osvoji jedno 5 prvenstava u karijeri, biti će sretan ako uhvati jedno-jednako kao i mansell….ovo sa hondinim motorom u RB je jednako samoubojstvu i umanjuje mu šanse za fantastičnu karijeru zapisanoj kao o legendi….baš šteta !



    21
    13

    8
    • Sergio Perez
      Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

      Hondin motor + pojednostavljenje prednjeg krila koje ce djelovati na cili bolid i izgubit ce tu prednost aerodinamickog paketa nad konkurencijom.



      12
      7

      5
      • Blue Flag
        BrrZiiii Prikaži

        …i još kad bi se moglo “surfati” sa krilima….ono…ko nekad…jedna ruka na volanu, a druga na polugama krila (prednjeg i zadnjeg)…pa ako ti treba padobran)downforce) zategni ručku 1 unazad, a ako ti ne treba drag -unaprijed ili obrnuto….kao nekad sa balans ručkom….e to bi mi bilo fora

        honda?…možda….ako skuže novi materijal…kao TiO2 u ranim sedamdesetim (72) možda sad sa grafenom koji kako sam vidio nije na listi zabranjenih materijala…ili kao neki trik sa turbinom i podtlakovima zbog sapnice (danas osnova za dowbforce podnice ili difuzora)…honda je imala puno iznenađenja ….ali im treba još koja godina…neće prije



        4
        -2

        6
  3. Blue Flag
    BrrZiiii Prikaži

    sa “velikim šefom” je lako pregovarati…kad je naše krvi niz…ali za razliku od nas ovdje, Herr Mateshitz je ipak okružen naprednijim okolišem te je pametniji od nas domicilnih.

    ne znam zašto komentaori u HR ne vole taj niz koji je meni drag a da nam može biti primjer….to bi svakako morao biti. Kolika je domišljatost i pamet u tog čovjeka lako je dešifrirati ako samo pogledamo potpunu lepezu Red Bull marketinško-sportskih akcija….Veliki Šef, je zaista to kako ga riki zove



    12
    8

    4
    • Blue Flag
      BrrZiiii Prikaži

      da vas podsjetim….skok baumgartnera je koštao matešića 25 milja doll….a donio mu oko 6 milijardi nečega….koji je to marketinški car ! cijeli svijet je to gledao nekoliko sati….a ona scena doskoka i simbol pobjede na koljenima sa uzdignutim zgrčenim rukama pobjede…jedna od najboljih fotografija iz sporta uopće.iako taj skok uopće ne možemo svrstati u postojeće sportove



      17
      13

      4
  4. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Da veliki šef za razliku od svog oka u momčadi (H. Marka) nije psihopata. Da to nije kažnjivo Helmut Marko bi imao podrum s prepariranim glavama vozača koiji nisu bili dovoljno dobri….

    Horner tu samo za rutinske operacije.



    31
    27

    4
    • Mika Hakkinen
      MP4-20 Prikaži

      Horner se čini nekak oke, ali ovaj je fkt ljiga. a i Tost je ak se ne varam Speed-a negdje cca Francuska 2007. u TR nabio na zid, pa je Vettel došo ko zamjena



      2
      1

      1
  5. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    ..ma lako “velikom šefu” sa nekim tamo Ricciardom kad si je sam odabrao Gestapa za vozače. Zašto bi se on zamjerao i vodio ih u red kad ima čovjeka od povjerenja koji je po njegovoj volji i odabiru.

    E Ricci, pojma ti nemaš kako funkcioniraju stvari. :D

    Bez zamjerki Ricciardu na izjavi.. Matešić ima za svoj pojam savršeno postavljen sistem i ljude, a tu najvažniju kariku za F1 vozački kadar mu je Herr Helmut Marko. Najzaslužniji za čuvenu RB školu vozača. Njegov način vođenja te škole možda je spartanski, no također daje priliku hrpetini vozača i telenata po cijelom svijetu, uostalom da nije tako vjerovatno ne bi imao toliko uspjeha.



    8
    6

    2
  6. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    Ricci nema panike. Maxova godišnja statistia je 50% krša. To što mu se zadesilo 2-3 za redom da se nije slupao samo znači da mu je ego skočio do neba i da možemo očekivati safety car u 1. zavoju. Samo ti pripazi da tebe ne izbaci u 1. zavoju.


    0
    -1

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.