Stroll: Ovo je korak u pravom smjeru

Izdvojeno

Lance Stroll i Sergej Sirotkin osvojili su 15. i 18. mjesto na jučerašnjim kvalifikacijama za VN Austrije. Obojica će danas napredovati za jedno mjesto zbog kazne Charlesa Leclerca.

Lance Stroll

“Poprilično sam sretan s prolaskom u Q2. Gledajući unatrag, mislim da je bilo još mjesta za napredak. U Q2 smo imali samo jedan set guma zbog toga što smo koristili tri seta u Q1, što obično nije po našim planovima. Ali ovog smo se puta usredotočili na prolazak u Q2, a to nam je kasnije stvorilo probleme.”

“Mislim da nam je falilo nešto balansa u Q2. Sa sve bržom stazom, mogli smo napraviti neke promjene na prednjem krilu i to bi nam donijelo više pozicija. Sve u svemu, moramo biti zadovoljni s prolaskom u Q2. Ovo je korak u pravom smjeru.”

Sergej Sirotkin

“Razočaravajuće kvalifikacije. Mislim da je ovo bio jedan od onih slučajeva gdje smo mogli napredovati od treninga, dobro sastaviti bolid i još uvijek napredovati kroz kvalifikacije. Imali smo brzine za Q2, ali promet je pokvario moje krugove.”

“Bez obzira na to, uspio sam popraviti svoje vrijeme kroz prvi dio staze prije žute zastave. Nakon žute zastave sam morao odustati od kruga zbog bolida koji su bili ispred mene. Gledajući prema utrci, naš tempo u simulaciji utrke je bio obećavajuć. Spreman sam za utrku.”

Paddy Lowe

“Momčad je napravila dobar posao tijekom petka i to nam je omogućilo da napravimo neke promjene za kvalifikacije. Lanceovi odlični krugovi donijeli su nam Q2, a Sergej bi vjerojatno napravio isto da Leclerc nije izazvao žutu zastavu.”

“Sve u svemu, u punoj smo boljoj poziciji za utrku nego u Francuskoj. Radujemo se vidjeti što možemo napraviti u utrci. Na kraju bih čestitao vozačima i momčadi na dosadašnjem sjajnom poslu.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.