Leclerc: Red Bull Ring je moja omiljena staza

Izdvojeno

Momčad Alfa Romeo Saubera dolazi na VN Austrije s 13 bodova i trenutno se nalaze na pretposljednjem mjestu u poretku konstruktora. Od posljednjeg Williamsa odvojili su se na devet bodova, a do osmoplasiranog Toro Rossa im nedostaje šest bodova. Momčad napreduje svaku utrku, a odlične predstave Charlesa Leclerca daju im još više motivacije.

Charles Leclerc

“Veselim se utrkivanju u Austriji. Red Bull Ring je moja najdraža staza zajedno s Monakom. Kratka je, ali ima poseban ritam koji mi se jako sviđa. Imat ćemo brojnu potporu navijača, a oko staze razne događaje koji daju vikendu poseban osjećaj.”

“Što se tiče vožnje, najdraži dio staze su mi posljednja dva zavoja. Momčad radi sjajan posao u poboljšanju naših performansi svakog tjedna. Motivirani smo zbog tog ostvarenog napretka. Bit će zanimljivo vidjeti što možemo napraviti u Spielbergu.”

[vozac broj=”16″ ime=”Charles Leclerc” momcad=”Sauber” sezona=”2018″]

Marcus Ericsson

“Uvijek je zabavno vratiti se na VN Austrije. Staza je jedna od najkraćih u kalendaru, sa samo nekoliko zavoja. Zbog toga su razlike u vremenima vrlo male. Postoje zanimljivi dijelovi kao što je drugi dio kruga koji je zahtjevan.”

“Tu su i brzi zavoji koji iziskuju dobar balans bolida, ali i predanost nas vozača. Duži pravci i “lakat” zavoji nude neke šanse za pretjecanja. Atmosfera je uvijek odlična s mnogo navijača na stazi. Zaista se radujem povratku u Spielberg.”

[vozac broj=”9″ ime=”Marcus Ericsson” momcad=”Sauber” sezona=”2018″]


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.