Villeneuve u svom stilu opalio po Verstappenu

Vijesti

Crankshaft

Prije 6 godina 1 min 16 komentara

Jacques Villeneuve se također okomio na Red Bullovog vozača Maxa Verstappena koji je na konferenciji vozača uoči VN Kanade rekao da bi mogao nekoga udariti glavom ako mu još jednom postave pitanje o njegovim udesima. Kanađanin je u svom stilu komentirao ponašanje mladog vozača:

“Posao novinara je izvještavati činjenice, čak i ako je Verstappen odgovorio na pitanje 100 puta”, rekao je svjetski prvak iz 1997. za kanadske medije.

“Odgovornost vozača je dati odgovor – ako je pitanje opravdano. Međutim, Verstappen nije imao pravo vrijeđati i tako reagirati.”

“Morate biti svjesni svojih pogrešaka kako biste napredovali, a on to nije učinio. Umjesto toga, pokazao je manjak poštovanja i obrazovanja.”

“Na neki način je još uvijek dijete. Izvučen je iz kolijevke i stavljen u bolid. Vjerojatno je to razlog zašto nije na Ricciardovoj razini, te čak zašto situacija izgleda loše.”

“Ako Red Bull misli da je on budućnost, mora pobijediti svog timskog kolegu. Zasad je suprotno. Precijenjen je.”

Daniel Ricciardo trenutno ima 84 boda što je dovoljno za četvrtu poziciju u poretku vozača, dok je Verstappen šesti s 50 bodova.


Odgovor

16 komentara

  1. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Pa nije lose reka…. Kazu oni brzi je od ricia amo rec da je ali ima puno bodova manje, to je kao da se natjecemo npr. u reliu s f1 bolidon i reces f1 bolid je brzi, cuj je brzi al nema koristi od toga….



    6
    -4

    10
  2. Williams
    Webmaster Donator Prikaži

    Razmaženo derište.



    10
    0

    10
  3. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Villeneuve očito mrzi malog. Novinari su govna. Yebeš to šta je njegov posao, ako je neko dosadan onda je dosadan i tačka. I yebeš onoga ko ti kaže da ti je dužnost odgovarati na takva dosadna pitanja.



    12
    2

    10
  4. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ovaj u penziji popio svu pamet svijeta.



    9
    -1

    10
  5. Mattia Binotto
    SamoFerrari Prikaži

    Moć medija je nevjerojatna



    2
    2

    0
  6. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Max prolazi kroz težak period.
    Ovaj put se slažem sa Villeneuve u dijelu teksta.

    Posao novinara je izvještavati činjenice, čak i ako je Verstappen odgovorio na pitanje 100 puta

    Ostali dio je hejterski, valjda mu nije sjelo što je Max bio bolji od Ricciarda u svim segmentima u Kanadi.
    Totalno drugačije od onoga što je on izjavio prije nekoliko dana.



    5
    -1

    6
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      je bio je bolji ali je i imao novi motor samo Max tako da ni uvjeti nisu isti. A mnogi od vas to ne uzimaju uopce u obzir.



      4
      2

      2
      • Renault
        Vedran Kristić Prikaži

        Obojica su imala novi motor, turbo i MGU-H. Max je imao i novu kontrolnu elektroniku.



        4
        4

        0
      • Mercedes
        Har Kl Donator Prikaži

        Ma nije to ni bitno uopšte.
        Nisam ja poentirao da je Max ni brži ni bolji.
        Činjenica je da je bio bolji u Kanadi od Riccija.
        I to baš nakon one izjave prije nekoliko dana.
        Sad ne samo da je slabiji vozač, već je i nekulturan i neobrazovan!!!
        Plus još savjetuje besplatno RB šta bi bolje bilo za njihovu budućnost.



        2
        1

        1
      • Audi
        Alonso1983 Prikaži

        E onda vi novinari pisete dezinformacije jer jedan je od vas u komentarima pred utrku napisao da D.R nece dobiti kaznu jer su stare komponentr ispravne i da ce njih koristiti jer da uzima novu bio bi kaznjen. Sto je i potvrdeno pred utrku od strane njegove ekipe. Dok su za Maxa pisali da ce dobiti novi Motor najnovije specifikacije.



        1
        1

        0
  7. Ferrari
    Fangio Donator Prikaži

    Ne znam kaj se ti likovi poput Vilneva upce javljaju, i uvijek imaju sto za reci. Samo nazalost malo kada nesto razborito.



    3
    -3

    6
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Javljaju se jer ih netko pita za misljenje.
      Sigurno J.V nije izasao na ulicu pricati o Maxu. Kako pitaju za misljenja ljude poput Rosberga, Hornera, Wolfa , Seba, Laudu isl tako pitaju i njega. Ako nisi znao Villeneuve je svijetski prvak i vozio je F1 kao i npr N Lauda i zasto ne bi imao pravo komentirati? Zato jer tebi ne pase odogovor ili mislis da znas vise? Covjek je bivsi F1 prvak i sigurno razumije bolje F1 od “keyboard ratnika”.. I vise zapamtite da njima novinari postave pitanje na koje daju odgovor. A posto je upravo zavrsila VN Kanade, vjerovatno su negdje u blizini naletili na J.V i postavili mu par pitanja. To vam nije palo na pamet? A sto se tice komentara na racun Maxa su opravdani, ne samo od njega nego bilo koga jer Max za prvu polovicu sezone itekako zasluzje kritike.



      4
      4

      0
  8. avalon Prikaži

    interesantno koliko i kako smo se navikli na neumjesne izjave pa ih ni ne opažamo !?!? mada zapravo mi je drago šta max ne bi zbog pitanja novinara o svojim udesima to rješava snagom ( udaranjem šakama ) nego inteligencijom ( udaranjem glavom ) bravo max , tako treba carry on ! nije za neke ( mnoge ? ) ovde u kur*u on i njegov način ophođenja sa novinarima nego je u kur*u “hejter” mlade zvijezde JV !?!?? a šta je zapravo JV krivo izjavija ? novinaru nije posao da izvještava činjenice ? vozač nema odgovornost ( prema fanovima njega i F 1 , PR – u ) odgovarati na opravdana pitanja ? nije potrebno bit svjestan svojih pogrešaka da bi ih ispravlja , a time i napredova ? nije na neki način još dite koje je malko prerano “izvučeno iz koljevke” ( nižih kategorija ) i stavljen u bolid ? ne treba pobjedit svoga tim kolegu da bi pokaza da je budućnost , to može bit i ako u konačnici gubi od tim kolege ? nije pokaza nepoštivanje i neobrazovanost ( i sileđijstvo ? ) kazavši da bi nekoga moga udrit glavom ako mu još jednom postave pitanje koje princu ne odgovara ? stavite se u poziciju novinara koji postavlja pitanja ( odrađuje posao za koji je plaćen ) i dobije odgovor ( iako generaliziran ) da bi pitani nekoga od njih moga udrit glavom ako ga to još jednom budu pitali … pljeskali bi mu posli toga ili … ? kimi se cilu karijeru nije i ne “ljubi” sa novinarima ali nikad nije postupija ka 20 godišnjak . “obračunava” se sa novinarima kratkim odgovorima često sa da ili ne na pojedina pitanja ili sa prostom rečenicom od par riječi čime bi im dva do znanja da su dosadni sa svojim pitanjima , da mu nisu dragi ali nikad ovako kako mi kažemo grezo ili u “prevodu” prosto .



    6
    0

    6

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.