Markelov: Helmut Marko uništava karijere mladih vozača, a za Hornera se priča da odlazi iz Red Bulla

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 8 komentara

Vozač Formule 2 Artem Markelov kaže da bi vozio za Toro Rosso ili Red Bull samo u slučaju da ga Renault prisili na to. Rus je vrlo kritičan prema Helmutu Marku i općenito prema budućnosti Red Bulla u Formuli 1.

U posljednje vrijeme sve su češća nagađanja o tome tko će zamijeniti Brendona Hartleya koji se nije najbolje snašao u Formuli 1. Kad su Markelova pitali bi li on prihvatio poziv na to mjesto, on odgovara:

“Da zamijenim Hartleya? Ako bi mi to Renault naredio onda je moguće. Ali, ako je moj osobni izbor – ne bih vozio za Toro Rosso. Poznavajući Dr. Helmuta Marka, znajući kako uništava karijere mladih vozača, ne treba mi to.”

“Postoje glasine da bi Christian Horner mogao napustiti Red Bull, a da bi Red Bull mogao napustiti Formulu 1 u budućnosti. Naravno, to su samo nagađanja, ali ne znam koliko je pametno biti u Toro Rossu ili Red Bullu,” kaže Markelov.

23-godišnji vozač je trenutno član Russian Time ekipe u Formuli 2, a prošle godine je bio viceprvak u istoj seriji. Ove godine je potvrđen kao Renaultov razvojni vozač.

Rezultati Artema Markelova ove sezoneBahrein: Glavna utrka, sprint
Azerbajdžan: Glavna utrka, sprint
Španjolska: Glavna utrka, sprint

Odgovor

8 komentara

  1. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Nije ništa krivo rekao , ali se sada živ zakopao



    35
    32

    3
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Ma nije, ako Putin plati vozit će on.



      18
      16

      2
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      mozda si je zalupio vrata Red Bulla no lako moguce otvorio neka druga, naravno ako bude potencijal da ude u F1 i ako opravda ocekivanja. Vjeruj mi decko ako ima talenta bez obzira na ovu izjavu naci ce se mjesta za njega. I na kraju krajeva rekao je istinu jer HM sa svojim ponasanjem i degradiranjem vozaca ubije ih psihicki a to se osjeti itekako i na stazi . Najbolji primjer je Kvyat . Decko je bio odlican do onog sra.. s Vettelom i nakon prebacivanja u TR je potonuo ….



      27
      26

      1
  2. Mick Schumacher
    Kaiser Prikaži

    Potpuno se slažem. Marko ima već poveći broj talenata koje je uništio ( Alguersuari, Vergne, Buemi, Liuzzi, Speed, Kvyat ). Ne krivim ga što ne želi na tu listu



    35
    32

    3
  3. Fernando Alonso
    Tab F1 Prikaži

    Max ga drži na životu, ali do kada ostaje za vidjeti!!!



    5
    4

    1
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Vrč ide na vodu dok se ne razbije. I Montezemolo je kao Ferrarijev i Fiatov boss vratio Ferrari na pobjedničke staze pa je 2014. smijenjen jer se “vrč razbio”.

      Tako će i Helmut Marko, jednog dana će ga njegova kriva procjena koštati posla, ali siguran sam da je zaradio dovoljno da može mirno na pecanje kad se to dogodi.



      3
      1

      2
  4. Mattia Binotto
    SamoFerrari Prikaži

    Ne znam za vas ali ovu naboranu staru gospodu u odijelima ne mogu gledat…samo svojim izgledom uništavaju motorsport, kamoli djelima.


    0
    -7

    7

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.