Hulkenberg: Grosjeana čeka domaća zadaća

Vijesti

Frustrirani Nico Hulkenberg pokazao je srednji prst Romainu Grosjeanu nakon incidenta na početku VN Španjolske koji je izbacio Nijemca iz utrke, a za koji je krivac bio Haasov vozač.

Grosjean je izgubio kontrolu nad bolidom u trećem zavoju, a zatim se htio vratiti na stazu na neshvatljiv način. Osim sebi i Hulkenbergu, utrku je upropastio i Toro Rossovom Pierreu Gaslyju.

“Jednostavno me udario. Vidjeli smo da se Romain izvrtio, a zatim pokušao vratiti na stazu. Nažalost, nisam ga mogao izbjeći, udario je u zadnji kraj mog bolida i moja utrka je bila završena.”

“Nije izgledao dobro u toj situaciji, ali on se općenito dosta izvrće tijekom vikenda, no prvi krug nije dobro vrijeme za raditi takvo nešto s bolidima oko sebe.”

“Mislim da se mora osvrnuti na ovu situaciju, čeka ga domaća zadaća,” rekao je Hulkenberg.

Incident je prokomentirao i Grosjean.

“Nemam puno za reći. Izgubio sam zadnji kraj u trećem zavoju i izvrtio se. Pogledao sam snimku, htio sam izbjeći kontakt s momčadskim kolegom. Kevin je imao malu nesigurnost, pustio sam gas, a bolid je samo otišao.”

“Žao mi je zbog ostalih koji su bili uključeni. Nisam mogao puno napraviti kada sam izgubio bolid. Kevin je imao dobru utrku, što je dobro za momčad. Htio sam mirnu utrku, ali to se nije dogodilo.”


Odgovor

4 komentara

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Romainu treba niz dobrih rezultata da zaradi vozačko mjesto u F1 za 2019.-u.

    Spopale su ga “tinejdžerske” bubice – one dobro poznate iz 2009.-e i 2012.-e…… a to je korak unazad za iskusnog F1 vozača.



    14
    12

    2
  2. Kimi Raikkonen 7
    Hydroid prime Prikaži

    Hulkenberg je potpuno u pravu. Trebao mu je pokazati 2 srednja prsta za ovo. Užasno sebično od Grosjean-a.



    34
    33

    1
  3. Jenson Button
    Foxi_HR Prikaži

    Nije on imao što gaziti gas u toj mjeri da se izvrti natrag na stazu, ali obzirom da je, trebao je pustiti gas kada je vidio da mu je guzica otišla preko nosa bolida… puno je sreće bilo što jučer netko nije nastradao sa težim posljedicama!
    Grozni definitivno nije za ovaj sport, barem ne sa ovako neobazrivom vožnjom i postupcima! Haas bi trebao razmisliti da ga par utrka pusti na hlađenje…



    5
    5

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.