Magnussen: Sedmo mjesto je kao pole position

Vijesti

Momčad Haasa odradila je odlične kvalifikacije za VN Španjolske. Kevin Magnussen stigao je do sjajne sedme pozicije, a Romain Grosjean završio je deseti. Posljednji put kada smo vidjeli oba Haasova vozača u posljednjoj kvalifikacijskoj rundi je bilo na otvaranju sezone u Melbourneu. Svoja najbrža vremena u Q2 odradili su na soft gumama pa će na njima i startati.

Kevin Magnussen

“Imali smo vrlo dobre kvalifikacije. Sedmo mjesto je kao pole position – to je najbolje mjesto kojem se možeš nadati ako nisi u Ferrariju, Mercedesu ili Red Bullu. Jako sam sretan s tim rezultatom. Radujem se utrci i nadam se da možemo do dobrih bodova. Startna pozicija je dobra, a sedmo mjesto je najbolje čemu se možemo nadati ako najbolje ekipe završe utrku. Borba će biti tijesna, ali mislim da je naš bolid dobar i možemo biti sretni gdje se trenutno nalazimo. Moramo nastaviti s takvim poslom.”

Romain Grosjean

“Poprilično dobre kvalifikacija za momčad – oba bolida u Q3. Naravno, rezultat u Q3 je mogao biti bolji, nisam presretan s desetim mjestom. No, mislim da smo u dobroj poziciji za utrku i sretan sam zbog momčadi.”

Guenther Steiner

“Vrlo dobar dan za momčad. Sedmo i deseto mjesto dobre su pozicije za utrku. Samo moramo dovršiti posao. Cilj su nam dvostruki bodovi.”


Odgovor

1 komentar

  1. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    Bravo haas. Danas pobjedio konkurenciju!


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.