Mercedesovi vozači očekuju blisku borbu s Ferrarijem i Red Bullom

Izdvojeno

Lewis Hamilton bio je najbrži na oba današnja treninga za VN Kine, a Valtteri Bottas dvaput je bio treći. Na prvom treningu obojica su vozili na softu, a dok je Britanac na drugom bio na softu i ultrasoftu, Bottas je koristio medium i ultrasoft.

Lewis Hamilton

“Kada sam stigao u Šangaj vrijeme je bilo lijepo, ali sada se pokvarilo – krenula je kiša i hladno je, ali imali smo dobar dan. Odradili smo planirane krugove i dobili važne informacije o bolidu. Sve komponente guma imaju sličnu brzinu, ne postoje velike razlike iako je razlika između softa i ultrasofta dva stupnja.”

“Balans bolida je dobar, ali večeras još moramo odraditi završna podešavanja. Ferrari je brz, a Red Bull je izgledao vrlo brz u dužim vožnjama. Dobro je vidjeti tako izjednačena vremena, ali to znači da moramo biti na najvišoj razini.”

Valtteri Bottas

“Dobro je što kiša nije stigla ranije zbog toga što očekujemo suhu utrku. Staza se ubrzala tijekom dva treninga. Svakim krugom imali smo sve jači grip, ali to je poprilično uobičajeno za ovu stazu. Očekujemo da će sutra tijekom jutra biti zahtjevnije nakon kiše, ali nadamo se boljim uvjetima za kvalifikacije.”

“Tijekom jutra smo imali problema s balansom. Bolid je brz, ali nije lagan za vožnju. Promijenili smo set up za drugi trening i to nam je pomoglo. Nadam se da i sutra možemo odraditi još jedan korak prema naprijed. Sve u svemu, odradili smo dobre vožnje i prikupili mnogo podataka, spreman sam za sutra. Čini se da ćemo na kvalifikacijama i u utrci ponovno imati blisku borbu s Ferrarijem.”


Odgovor

2 komentara

  1. F1puls Portal
    Sarma Donator Prikaži

    Klasika. Uvijek ista priča. Taman sam mislio kako će imat blisku borbu sa Williamsom i sjajnim Strollom.



    32
    26

    6

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.