Leclerc i Ericsson očekuju borbu u sredini poretka

Izdvojeno

Nakon solidnog petka, momčad Saubera je tijekom trećeg slobodnog treninga nastavila pripremu za kvalifikacije s dobrim rezultatima pa su Charles Leclerc i Marcus Ericsson uoči drugih kvalifikacije sezone imali nadanja za nešto boljim rezultatima. Prvi brzi krugovi bili su solidni za oba vozača, ali su nakon crvene zastave imali nešto više problema s gripom od očekivanog. Bez obzira na ispadanje u Q1, Sauberovi vozači ostaju pozitivni što se tiče utrke, tvrdeći da će odabir guma biti ključan.

Charles Leclerc

“Imali smo dobar petak, ali danas je bilo nešto zahtjevnije. Balans bolida nije bio onakav kakav bi želio, ali mislim da još uvijek imam posla kako bih se prilagodio na ovaj bolid. Preciznije, moram naučiti kako voziti s nešto više podupravljanja – s time se trenutno mučim.”

“Na kraju je bilo malo frustrirajuće, ali siguran sam da ću nešto naučiti iz ovog iskustva i sutra ću dati sve od sebe u utrci. Brzinu koju smo pokazali tijekom petka je obećavajuća pa će start utrke biti važan, a isto tako i nadoknađivanje pozicija.”

Marcus Ericsson

“Za danas smo odlučili fokusirati se na pripremu za utrku. Treći slobodni trening je bio vrlo dobar, bili smo vrlo konkurentni. Isto je bilo i u kvalifikacijama, borili smo se u sredini poretka. Nažalost, nismo uspjeli napraviti taj dodatan korak prema naprijed na kraju Q1, a naši protivnici jesu.”

“Pomalo je razočaravajuće ispasti u Q1 zato što sam osjećao da je druga runda bila dostižna. Međutim, dobar je osjećaj vidjeti kako napredujemo. Puno smo radili na setupu za utrku i očekujem da ćemo se u utrci boriti u sredini poretka.”


Odgovor

4 komentara

  1. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Samo smireno.. Korak po korak.. Mislim da mogu sa tim paketom nesto napravit..



    8
    8

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      sve 5 ali mislim da je sredina poretka ipak nerealna za ocekivati. mozda ispred williamsa i jedne honde. sumnjam da mogu preskociti FI McLaren ili Renault. Da bi bili u sredini poretka ispred bi morali biti Ferrari Merc Rb Hass i jos samo jedna ekipa. tako da bi miralo biti ili dosta odustajanja ili neki cudan splet okolnosti da zavrse u sredini. bili su u prvoj utrci 13 no uz dosta odustajanja i mislim da je max moguce tako sto i danas no da im se sve poklopi.



      2
      0

      2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.