Alonso: McLaren je iznenađujuće konkurentan

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 2 min 1 komentara

Fernando Alonso zabilježio je odlična vremena na prva dva slobodna treninga za VN Meksika. Na drugom je završio sedmi, sa samo sedam desetinki zaostatka za vodećim Ricciardom. Alonso kaže da je iznenađen konkurentnošću momčadi na ovakvom tipu staze, no upozorava na kaznu koju mora odraditi te da će utrka biti veoma teška.

Budući da će Španjolac startati sa začelja, trebat će mu dobra maksimalna brzina kako bi uspio obaviti neka pretjecanja. Nažalost, Hondin ogroman deficit najviše je došao do izražaja upravo u Meksiku gdje su Vandoorne i Alonso bili sporiji preko 20km/h na glavnom pravcu. Evo što je Fernando rekao jučer:

“Bio je ovo vrlo pozitivan i produktivan petak. Odradili smo dosta testiranja, dosta krugova i to nam je dalo puno dobrih povratnih informacija. Bili smo udaljeni samo sedam desetinki od najbržeg vremena te dvije od Bottasa, stoga sam iznenađen da smo konkurentni na ovako kompliciranoj stazi.”

“Znamo da će utrka biti teška jer startamo sa začelja, a prilika za pretjecanje je slaba zbog male maksimalne brzine. Moramo žrtvovati ovu utrku kako bi imali dobar motor za Brazil i Abu Dhabi.”


Odgovor

1 komentar

  1. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    zato što drugi kriju snagu :) jbg…i ja bih volio da je ovo istina i realan zaostatak, al nije.



    4
    4

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.