Boullier: Teško ćemo do bodova u Meksiku

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 2 min 2 komentara

McLarenov šef Eric Boullier ne vjeruje da je njegova ekipa spremna za osvajanje bodova na sljedećoj prvenstvenoj utrci, VN Meksika. Poznato je da na Autodromu Hermanos Rodriguez motori ne isporučuju potpunu snagu zbog poprilično velike nadmorske visine. U posljednje dvije godine ova staza nije bila druželjubivo mjesto za McLaren, budući da je do izražaja dolazila preslaba Hondina pogonska jedinica.

“Ovakvi uvjeti teški su za sve momčadi – općenito je vruće i vlažno u Mexico Cityu pa je manje snage i veće je opterećenje za hlađenje motora. Nadam se da možemo sakupljeno znanje od prethodne dvije godine upotrijebiti ovog trkaćeg vikenda kako bismo postigli što bolji rezultat. Ne očekujemo da ćemo napraviti neki bodovni pomak nakon utrke, no mi nikad ne odustajemo i dat ćemo sve od sebe.”

Osvrnuo se na kaznu koju će Alonso dobiti ovog vikenda:

“Vrlo je vjerojatno da će Alonso zaraditi nekakve kazne zbog problema koje smo imali na prošlom trkaćem vikendu, stoga se on već priprema na borbu sa začelja grida.”

McLaren će i ovu sezonu htjeti što prije zaboraviti budući da se trenutno nalaze na predzadnjem mjestu u poretku konstruktora i nije za očekivati da prestignu osmoplasirani Haas.


Odgovor

2 komentara

  1. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Jedina vijest koja pred kraj sezone moze oraspolozit navijace McLarena je da je Eric Boullier na burzi rada..



    3
    3

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.