Ocon se nada postolju

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 8 komentara

Esteban Ocon bio je peti najbrži na današnjim kvalfikacijama za VN Italije, što mu je najbolji rezultat u karijeri. Francuz će nakon odrađenih kazni Red Bullovih vozača startati s trećeg mjesta, pa je optimističan u vezi sutrašnje utrke te se nada kako bi mogao osvojiti svoje prvo postolje u karijeri.

“Zaista sam sretan današnjim rezultatom, momčad je zaslužila ovakvo nešto. Svi su radili tako naporno da bi došli do ovog rezultata, stoga je ovo nešto posebno. Auto je danas bio odlično balansiran i lagan za vožnju, sjajan. Mislim da smo uspjeli napraviti dobar krug, no ne savršen, bilo je još prostora za poboljšanje.”

“Velika je ovo prilika za sutra. Moramo biti prizmeni i pokušati sutra osvojiti postolje. Danas smo briljantno izveli sve stvari, od odabira guma do pogađanja pravog tajminga.”

Ocon je trenutno na osmom mjestu u poretku vozača, a za sedmoplasiranim Perezom zaostaje tek 9 bodova. Sutra ima odličnu priliku za dostizanje iskusnog momčadskog kolege.


Odgovor

8 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    Budući prvak.



    13
    13

    0
  2. zigorec Prikaži

    Baš mu dobro stoji ova ljubičasta kaciga. Sviđa mi se, i boja, a i Ocon kao vozač.



    2
    2

    0
  3. F1puls
    Ice Prikaži

    Bio mi je simpatičan i mislio nam navijati za njega, ali nakon onoga na Spa, jasno je da je mali pokvaren, što se moglo vidjeti u interviewu nakon trke.



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.