McLaren zadovoljan nastupom Norrisa

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Lando Norris je svojim nastupom na testu u Mađarskoj pokazao da je jedna od potencijalno nadolazeća zvijezda u Formuli 1.

Trenutno drugoplasirani vozač u F3 prvenstvu je odvozio 91 krug na Hungaroringu I postavio drugo najbolje vrijeme: 1m17.385s na ultrasoft gumama, 0,271s sporije od prvoplasiranog Sebastiana Vettela u Ferrariju.

“Lando nas je impresionirao svojom zrelošću, profesionalizmom i brzinom. Brzo se snašao za volanom MCL32, iako mu je to prvi put. Povratne informacije koje nam je dao jako su važne za naše inženjere, i sigurno bi nam dobro došao kao testni vozač, ima potencijal da postane nadolazeća zvijezda u F1,” rekao je Boullier.

Norris je imao zadatak da sakupi podatke vezane za aerodinamiku, opći setup bolida, duge stintove s punim tankom i vožnje od jednoga kruga.

“Ovo je bio jako dobar dan, produktivan za sve nas. Uspio sam proći sve testove koje mi je McLaren odredio, I sve je prošlo super. Najveći izazov u početku je bio naviknuti se na bolid, ali već na kraju dana sam se osjećao ugodno. Napravio sam dosta krugova i stvarno sam uživao u tom iskustvu. Želio bih se zahvaliti McLarenu na pruženoj prilici. Nadam se da je ovo prva od mnogih,” rekao je Norris.

Za Norrisa ovaj test je bio dio nagrade za osvajanje McLaren Autosport BRDC titule 2016. godine.


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5
    The Stig Prikaži

    Nije njima potreban Lando vec Chuck Norris .



    6
    6

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.