Perez se odbija obavezati ugovorom s Force Indijom za iduću sezonu

Vijesti

Vettel-Ferrari

Prije 7 godina 1 min 16 komentara

Sergio Perez izjavio je da nije spreman obavezati se Force Indiji iduće sezone, jer kako kaže vozačko tržište izgleda interesantno za iduću sezonu.

“Još je jako rano pričati o tome. Ali zasad nemam nikakav ugovor za sljedeću sezonu. Danas je svima jasno da samo s Mercedesom i Ferrarijem možeš pobijediti. Ferrari je vjerojatno najbolja ekipa, ali jasno je da moramo vidjeti kakve su mogućnosti. Vjerojatno ću u kolovozu i rujnu imati jasniju sliku,” rekao je Perez novinarima Marce.

McLarenov vozač, Fernando Alonso, nedavno je izjavio da tržište vozača izgleda više otvoreno već što izgleda, s čime se izgleda i Perez slaže:

“Tu je mnogo opcija ove godine. Vjerojatno više već prethodne. Bit će zanimljivo tržite jer ima dosta mogućnosti.”

Sergio Perez je trenutno šesti u poretku vozača, s 5 bodova ispred Verstappena koji mu je najbliži izazivač. Za 2018. Perez se povezuje s mnogim ekipama, uključujući Ferrari i Renault. Vozač Renaulta je mogao biti i ove sezone, ali je prošle sezone odbio prijeći u francusku ekipu.


Odgovor

16 komentara

  1. Shell
    ferrari-bosna Prikaži

    Puno dobrih vozaca a malo dobrih timova



    18
    18

    0
  2. Marlboro
    FI fan Prikaži

    kad sainza ne pustaju u ferr nek uzmu pereca :D
    FA nece u ferr, renault…ko ce to znat u f1 se misljenja minjaju preko noci.
    bit ce zanimljiva 2018 samo zbog toga ko ce di vozit :D



    2
    2

    0
  3. andro Prikaži

    Cemu se ovaj tip nada?? Nek bude sretan i sa ovim sto ima, a ferarija i merca nece vidjeti nikad!



    2
    2

    0
  4. Rover
    zjurina Prikaži

    Tsssk… e sad se pravi našo koji će birat di će vozit lolololo …



    1
    1

    0
  5. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    Checo je vrhunski vozac i zazsluzio je jos jednu sansu u top momcadi.



    6
    6

    0
  6. avalon Prikaži

    volija bi znat po kojim kriterijima pojedinci (pr)ocjenjuju “klasu” vozača jer … npr kad se šuškalo kako bi bottas moga u ferrari mnogi koji su o fincu pisali pozitivno su prominili mišljenje i po njima valtteri nije bija za ferrari . nije bija ni za mercedes jer je samo vodonoša LH . a šta sad kaže pogled na tablicu ? sa jednim odustajanjem ( španjolska di je starta sa P 3 ) je tek 15 bodova iza lewisa , a da nije riknija motor u španjolskoj prednost engleza bi možda bila i jednoznamenkasta . nije loše za debitanta u mercu , vodonošu i nekvalitetnog za ferrari . grosjean je bolja opcija ferrariu od pereza ? šta je grosjean napravija lani i do sada ? lani 13. ( na početku sezone posli 4 trke priča je kako mu je haas najbolji bolid koji je vozija u karijeri ) , za sada … opet 13. a perez ? lani 7. , trenutno 6. 2 sezone uzastopno pobjeđiva je hvaljenog ( koji još postolje nije vidija , a super je zar ne ? ) hulkenberga u ISTOM bolidu . od 5 postolja FI 4 im je donija sergio + 3 postolja za sauber . i u McL je 2014. ka novak u timu odvozija sasvim solidno … na kraju 10. sa 59 bodova , iskusnom buttonu je to bila 5. sezona u McL , a na kraju je bija 8. … 2 mista ispred novaka sergia . checo je poprilično podcjenjivan iako je vožnjama za “siromašni” sauber i nedovoljno bogatu FI ostvariva jako dobre rezultate . da osvoji titulu ( hipotetski ) ne bi ga cijenili isto ka šta se ne cijene npr hill , villeneuve , rozberg , a glorificira se npr hulkenberg ( ne z a ferrari ali ka vozač ) koji u 7 sezona nikad nije sta na postolje ili grosjean koji u haasu uprkos novom motoru ferraria lani nije napravija ništa , a slično vozi i ove sezone . magnussen je sa odustajanjem više 7 bodova iza njega . u Q je 5 Vs 4 za romaina , a iskustvo je debelo na strani francuza 111 Vs 49 trka . najbolji rezultati grosjeana su 8. ( 2012.) i 7. ( 2013. ) , a pereza 9. ( 2015. ) i 7. lani . po čemu je npr grosjean za neke poželjan , a sergio nepoželjan u kokpitu ferraria ? po rezultatima u karijeri ?



    4
    4

    0
  7. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Takvi kao on bas i ne prolaze dobro.



    2
    2

    0
  8. Marlboro
    FI fan Prikaži

    grozni je pozeljan zato sta nije prgav i zacepi gubicu bez obzira o cemu je rijec osim ako nisu u pitanju kocnice :D dok bi se perec pofajta sa sebom, msn da zato nije pozeljan ;)
    Cak su poceli trenirat pijanca, ste vidili kad je bottas poprska kimija u londonu kako je pobiga da ne padne u alkoholnu komu :D :D Cak ga sef posla na odvikavanje da pruzi sto bolje voznje i da pomogne sebu :D



    2
    2

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.