Vandoornea iznenadio sudar s Massom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Stoffel Vandoorne upisao je još jedno odustajanje ove sezone, ovaj put zbog sudara s Felipeom Massom za vrijeme prošlotjedne VN Španjolske.Podsjetimo, McLarenov vozač je prilikom ulaska u prvi zavoj pogodio u Massin bolid, čime se eliminirao iz utrke i upisao treće odustajanje sezone. Time je zaradio kaznu od tri mjesta u kvalifikacijama za VN Monaka. Belgijanac kaže kako ga je iznenadio sudar:

“Moja utrka nije išla po planu zahvaljujući sudaru s Felipeom Massom u prvom zavoju. Problem s retrovizorima u F1 je to što ne možete vidjeti da li je netko pokraj vas. Prosudio sam da će razmak između mene i Felipea biti dovoljan da uđem prvi u zavoj. U jednom trenutku ga više nisam vidio i bio sam prilično iznenađen kada sam vidio da je pokraj mene u prvom zavoju. Kada sam ga primijetio, već je bilo prekasno i došlo je do kontakta.”

“Zbog toga sam dobio kaznu za Monaku, stoga moram prihvatiti situaciju onakvu kakva je. Veselim se utrci u Monaku. Neću govoriti nikakva predviđanja, no nadam se da će utrka biti dobra, donosimo neke nadogradnje i mislim da možemo biti konkurentni. Monako je veoma izazovan i to je staza na kojom volim voziti. Pobijedio sam tamo u GP2 seriji, stoga mislim da ću moći dati svoj maksimum.”


Odgovor

2 komentara

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Ja sam također ostao iznenađen..pošto sam ga zagovarao prosle sezone..ajo Stofelče probudi se. Jest da nemas auto pravi ali Alonso te namazo ko papka..



    9
    9

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.