Sainz fokusiran na budućnost u Red Bullu

Vijesti

Vettel-Ferrari

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Toro Rossov vozač, Carlos Sainz, priznaje da mu je glavni cilj voziti za Red Bull u budućnosti, iako se zasad čini da je Red Bull više već zadovoljan trenutnom vozačkom postavom.

Mladoj španjolskoj nadi je ovo već treća sezona u Red Bullovoj sestrinskoj “B” momčadi i sezona u kojoj se od njega puno očekuje, najviše u pogledu osiguravanja budućnosti u nekoj od momčadi koja mu može garantirati borbu u samom vrhu. Red Bull je nedavno potvrdio da nastoje sačuvati Sainza u svom programu, a Sainz ih u tome brani.

“Gledam pozitivno na to što ne žele dopustiti da odem, jer znači da računaju na mene.”

“Ne preferiram pričati o budućnosti, ali je dobro znati da te šefovi cijene.”

Sainz je u dosadašnjih 44 utrke u karijeri poprilično impresionirao, naročito s tri šesta mjesta u Španjolskoj, SAD-u i Brazilu prošle sezone. Njegovo ime je povezivano s Ferrarijem za iduću sezonu, međutim, za njega bi idealno bilo prelazak u Red Bull.

“Očito ne govorim mnogo, ali uvijek razmišljam o tim stvarima i da, jednog dana bih se volio boriti za pobjedu u timu kao što je Red Bull. To je moj cilj”, kaže Sainz.

Zadnje glasine iz Barcelone govore da je Daniel Ricciardo na vrhu liste vozača koje bi Ferrari volio dovesti u svoju momčad, što bi Sainzu otvorilo odličnu priliku za prelazak u Red Bull.


Odgovor

2 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ricciardo u Ferrari, Sainz u RBR. Svi sretni i zadovoljni osim Vettela. :)



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.