Sauber u Španjolskoj tek s polovicom planiranih nadogradnji

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Sauber F1 Team će ovog vikenda na svom bolidu imati tek dio nadogradnji koje su planirali za VN Španjolske, a uzrok su naravno kašnjenja jer je tehnički odjel želio više vremena kako bi poradili na nekim područjima novih dijelova.

C36 će ovog vikenda imati novo stražnje krilo koje je testirano na sezonskom testu u Bahreinu, zatim nova zakrilca na prednjem krilu te nove usisnike za hlađenje prednjih kočnica. Ostatak paketa, koji uključuje novu podnicu, na bolidu će debitirati za dva tjedna u Monaku.

Sauber i McLaren su jedine momčadi koje u prve četiri utrke nisu osvojile niti boda. Britansku momčad, jasno, koči Hondina pogonska jedinica, a njihove švicarske kolege sputava hlađenje, odnosno optimizacija istog, problem koji još više dolazi do izražaja kada se uzme u obzir da su rano prošle godine odlučili zadržati Ferrarijevu pogonsku jedinicu iz 2016. kako bi se što prije fokusirali na sam bolid.

Pascal Wehrlein ipak nije obeshrabren nakon svih problema koji okružuju njegovu momčad.

“Imamo nekoliko poboljšanja na bolidu i za Monako imamo još nadogradnji, tako da se zaista veselim sljedećim utrkama. Nadam se da će poboljšanja funkcionirati sukladno očekivanjima te da ćemo napredovati. Bit će jako teško boriti se za bodove ovog vikenda, ali dat ćemo sve od sebe.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.