Bacanje novčića odlučilo: Haasova prva nadogradnja ide Magnussenu

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Poput ostalih momčadi, i Haas F1 Team tradicionalno priprema poboljšanja za europski dio sezone koji započinje utrkom na Circuit de Barcelona-Catalunya. Međutim, kašnjenja kod partnera Dallare znače da će američka momčad imati samo jednu novu podnicu za slobodne treninge petkom, a bacanjem novčića je odlučeno da će ju prvi dobiti Kevin Magnussen. Njegov timski kolega Romain Grosjean kaže:

“Nažalost neću je imati do subote. Nije idealno, ali trenutno je samo jedna na raspolaganju i ja ju nisam dobio. Bacali smo novčić, nikada nisam imao sreće u tome.”

“Nije idealno jer se mijenja puno stvari na bolidu i ne znam kako će nam biti sljedeći dan. Problem je što trebate složiti bolid oko novog paketa.”

Francuz je nedavno izabran za jednog od direktora Udruge GP vozača, a prisjećanje na prošlu utrku je iskoristio kako bi za loš nastup u Sočiju krivicu preuzeo na sebe.

“Nisam vozio dobro, preuzimam krivnju za vikend. Nismo dobro reagirali od prvog slobodnog treninga, napravili smo krive promjene oko postavki bolida. Nismo se dovoljno fokusirali tamo gdje smo se trebali pa su nam stvari izmakle kontroli. Grip je bio slab, mučio sam se s tim.”

“Bolid mi zapravo nikada nije odgovarao. Donijeli smo krivu odluku u pozadini. Trebamo se više fokusirati na ispravno slaganje od samog početka”, zaključio je 31-godišnjak.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.