Webber: Alonso je pravi gazda u McLarenu

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 10 komentara

Mark Webber je nedavno prokomentirao Buttonov povratak na VN Monaka gdje će zamijeniti Fernanda Alonsa, budući da će Španjolac tog vikenda nastupati na utrci 500 milja Indianapolisa. Sada je prokomentirao i izlet dvostrukog svjetskog prvaka. Australac smatra da je ovim potezom Alonso jasno pokazao tko je gazda u McLarenu.

“Odluka o propuštanju Monaka kako bi se utrkivao u Indy 500 pokazuje da je Alonso taj koji trenutno upravlja McLarenom, on je pravi šef momčadi, njegov odnos s njima je očito došao do kritične točke”, rekao je Webber za AS.

“McLaren si ne može dozvoliti nastavak na ovakav način. Honda će morati podići razinu svojih performansi, a ako ne bude, McLaren će morati prihvatiti da će njihova zvijezda otići.”

“McLaren ne postoji da bi se vozio na 14. mjestu. Moraju pronaći rješenje veoma brzo jer bi u suprotnom oni kao kompanija mogli imati ugroženu budućnost.”


Odgovor

10 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    pa ‘fala Bogu :D



    1
    1

    0
  2. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Kakve koristi? To je brak bez ljubavi.


    0
    0

    0
  3. Davor7 Prikaži

    Mislim da to nije bas tako vec da se Alonsu ovo omogucilo radi marketinga na americkom trzistu. U McLarenu su shvatili mozda da od utrke u Monacu nece imati vise koristi od one koju ce im Alonso donijeti na Indyu sto vec vidimo iz medijskih prica americkih medija koji su mu posvetili svu paznju. McLarenu ocajnicki trebaju sponzori i gdje je bolje mjesto za naci ih nego u Americi pa ce Alonso nastupati pod McLarenovim imenom i Hondinim motorom u Andretijevom bolidu koji je ikona americkog moto sporta. Mislim da bi im ta prica mogla donijeti puno puno vise od jedne utrke u Monacu i borbe za ulazak u bodove posebice zato jer Amerika obozava sportske legende



    9
    9

    0
  4. Formula 1
    data Prikaži

    opet ovaj nebitni balonja. nije proslo ni 2 dana otkad je omalovazio buttonov povratak, a evo sad je postao mclarenov strucnjak za logistiku.


    0
    0

    0
  5. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Webber sigurno zna kako njegov prijatelj diše u toj situaciji, vjerujem da su diskutirali o svemu tome. Pretpostavljam da je ova ekskurzija Alonsa u Indy500 upravo rebrendiranje McLarena jer očito im već neko vrijeme Honda zapaprila (kao i sebi) sam brend upravo na daskama F1… jedino što bi bih moglo izvući je dominacija na Indy500 sceni, koja samim dolaskom Alonsa dobiva ogromini marketinški uzlet… iskazano u uzajamnoj koristi.

    Ako Alonso tamo ne bude slagao uspjehe (kažem za danas-sutra, jer već sad smatram da je taj odlazak već gotovo svršena stvar) u toj Indy500 seriji, biti će to samo još jedan promašaj u nizu. Sva sreća da je Andretijeva momčad u biti vrh, no ujedno je teret očekivanja vrhunskog rezultata još veći.



    7
    7

    0
  6. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Ferdo je oduvijek bio svoj čovjek – stoji iza svojih misli, riječi i djela – karakter i pol. Svaka bi ga punica poželila za sebe.
    Odhebo je i Ron Dennisa i Flavija Briatorea – manga / manga cojones_ lud do boli i od bola. Neka razvali Indy 500.



    3
    3

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.