Hulkenberg: Jedna od mojih najboljih vožnji

Vijesti

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 4 komentara

Nico Hulkenberg nastavio je impresionirati brzinom u kvalifikacijama. Nakon što je u Kini bio sedmi u kvalifikacijama, danas je u Bahreinu bio brži od Masse u Williamsu te ponovio prošlotjedni rezultat. Može se reći da je Hulkenberg bio najbolji od ostalih budući da su prva tri startna reda rezervirana za vodeće momčadi. Nico je večeras bio iznimno zadovoljan svojim plasmanom i vožnjom, ističući da se ne sjeća kada je posljednji put odvozio ovako dobar krug u Q3 i rangira ga zajedno s onim iz Brazila iz 2010. godine kada je u slabašnom Williamsu osvojio pole position na mokroj stazi.

“Jedan od najboljih krugova u Q3 koje sam sastavio, ne mogu se sjetiti boljeg osim Brazila [2010.]. Ova staza ima svoje zamke i nije lako izvući 100% čisti krug, stoga sam jako sretan i ponosan što sam uspio uraditi upravo to u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi. Sada moramo biti oprezni jer smo bili u ovakvoj situaciji i prije tjedan dana kada smo imali dobre kvalifikacije, ali je onda u utrci sve pošlo po krivu. Zato se sada moramo potruditi da sutra osvojimo poklone, tj. jaja za Uskrs.

“Isprobali smo nekoliko novih stvari i bolid se razlikuje od onog prošlog vikenda. Temperature su visoke, ali mislim da one na naš bolid nemaju veliki utjecaj, bilo toplo ili hladno mislim da smo uvijek tu negdje, pa se sutra nadam da možemo održati željeni tempo u utrci.”


Odgovor

4 komentara

  1. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Alonso is that you?



    17
    17

    0
  2. Felipe Massa 19
    felipe stipe Prikaži

    Kapa do poda, po meni odlican vozac jako dobre voznje je napravija u losem williamsu i sauberu,premda mi je zadnje dvi sezone malo pa jer ga je perez dobija.



    5
    5

    0
  3. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Zaraza se širi! Ovo postaje opasno i van svijeta F1.
    Jutros rekoh ženi nakon što smo otvorili oči:
    “Ševio sam ko životinja”
    Kaže ona: “znam, bila je ovo tvoja ševa života”!!
    FIA uvodi cijepljenje vozača prije dolaska u Europu.
    A šta ćemo mi?



    7
    7

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.