Hamilton: Mercedes i Alonso se neće dogoditi

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 19 komentara

Lewis Hamilton “ubio” je sve nade navijača o tome da bi Fernando Alonso mogao doći u Mercedes sljedeće godine, budući da mu ističe ugovor s McLarenom, a Bottas je uzet samo za ovu sezonu. Na pitanje novinara o tome, Lewis je bio vrlo kratak i jasan.

“Takvo nešto se neće dogoditi. Valtteri je fantastičan ovdje u momčadi. Bio je vrlo brz u prošloj utrci. On očito ima puno potencijala te i dalje raste, no sve je u tome da pronađete pravi balans u timu. Za sada je s Valtterijem sve dobro, imamo dobro balansiran odnos. Ako imate dva kilograma na jednoj strani, a s druge ih maknete te dodate četiri, koja je poanta? Morate imati dobar balans.”

Za sada je omjer između Hamiltona i Bottasa 2:0 i u kvalifikacijama i u utrci. Finac je jučer zaostao za Lewisom 48 sekundi.


Odgovor

19 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    Domagoj Grmoja Prikaži

    zato sta njemu tako odgovara


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ocekivano. Bolje imati vodonosu nego konkurenciju.


    0
    0

    0
  3. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Ako se Red Bull opasno približi kroz sezonu Mercedesu i Ferrariju i jedni i drugi će morati dovoditi boljeg vozača za iduću sezonu, ali pitanje je hoće li im i tad Alonso biti favorit. U tom slučaju Ricciarda ili Sainza će neko oteti iz Red Bulla, a mislim da obojica ništa manju pažnju ne zaslužuju od Alonsa, pogotovo zbog dobi i godina pred njima.

    A jbg, Hamilton igra lukavo, kao što sam već prije početka sezone rekao. U jednu ruku hvali Bottasa da ga Mercedes ostavi ako i dalje budu prvi, a u drugu priča hvalospjeve o Ferrariju u slučaju da Ferrari zamjeni Mercedes na tronu.


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel 5
      Vettel-Ferrari Donator Prikaži

      Ali evo pustit ću si krajnje utopijsku maštu na volju, nemojte mi zamjeriti.

      Zamislite postave za 2018. godinu:

      Mercedes: Hamilton i Alonso
      Ferrari: Vettel i Sainz
      Red Bull: Verstappen i Ricciardo
      Renault: Hulkenberg i Grosjean
      McLaren: Vandoorne i Perez

      Prva tri tima su unutar dvije desetinke, a Renault i McLaren mogu ponekad zasjati na podiju ili čak pobijediti.


      0
      0

      0
    • Bernie Ecclestone
      flavio Prikaži

      zasto vi svi uporno mislite da ce ricc napustiti rb zbog ferarija ili merca? ajde dobro ako netko bude dominantan kao merc zadnje 3 sezone ali ovako nema smisla


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        Mislim da neće moći odbiti ni Mercedes ni Ferrari ako pokažu interes, kako on tako ni RB koji ima Sainza da ga zamjeni, a već imaju Maxa koji se već dosad pokazao kao dostojan Riccardu, ako ne i bolji, samo da konstantu zadrži. Iako bi ja volio da Sainz bude taj koga će uzeti iz RB, prvenstvno Ferrari. Ako ne Ferrari, volio bih ga vidjeti prije u preostale tri ekipe od gore pet navedenih već u Red Bullu ponovo pored Maxa, mislim da pored Maxa u RB jedino može Ricciardo sad ostati konkurentan, naravno mislim na vozače iz RB programa.


        0
        0

        0
    • Alain Prost
      D10S Donator Prikaži

      ja sam nekako uvjeren da ce Alonso u Renault ako bude konkurentan za osvajanje prvenstva iduce sezone.


      0
      0

      0
  4. Bernie Ecclestone
    flavio Prikaži

    pokrenimo peticiju: NAGUZIMO BOJLERA IZ F1!


    0
    0

    0
  5. Kimi Raikkonen 7
    Iceman Donator Prikaži

    Za ova prva dva komentara; isto vrijedi i kod Alonsa. Ne znam zašto mislite da bi bilo drugačije? Alonso bi se vratio Hamiltonu (ili došao kod Vettela) i za duplo manju plaću, to je neupitno.
    Da Alonso sad sjedi u Mečki on bi isto rekao da nema potreba za dovođenjem Hamiltona ili Vettela itd.
    Osobno ja bih ga volio vidjeti u Mečki npr., ali to bi automatski bila ubojita kombinacija za sve ostale (a možda čak i za Mečku).


    0
    0

    0
  6. Ferrari
    racer 29 Prikaži

    Vidim da se počinje razmišljati o vozačkim postavama za sljedeću sezonu.. što i ne čudi jer nas čeka takva rošada koja godinama nije viđena u F1.. no, sve ovisi tko osvoji naslov..
    ako Vettel i ove godine ostane praznih ruku, mogao bi otići iz Ferrarija.. teško da bi progutao tri sušne godine u talijanskom timu.. možda bi netko drugi i mogao, ali Seb nikako.. a onda bi Kimi i mogao ostati, pa se traži mjesto uz njega.. (Ricci, Perez, Sainz, Grosjean, pa čak i Alonso).. no nadam se da će Vettel osvojiti naslov.. no, o tom potom
    a ako Hamilton izgubi, i on bi čak i mogao iz Mercedesa.. zato su njegove izjave tako prijateljske prema svima jer ni sam ne zna što će se sve događati.. a možda završi i u Ferrariju, što ja nikako ne bih mogao podnijeti.. nadam se da se to neće ni u snu ostvariti.. a tu je i sudbina Bottasa.. ne znam, ali mislim da bi on mogao biti novi Kovalainen.. nije se dokazao u moćnom stroju (barem zasad), pa će se morati vratiti sredini (Williams, Renault, Haas, FI)
    a kod Red Bulla.. Max je njihova mezimica.. trenutno dominira nad Riccijem, a ako se to nastavi gotovo sigurno Ricci odlazi.. samo gdje? a ako on otiđe, tko dolazi na njegovo mjesto? Sainz, Alonso?
    toliko kombinacija.. toliko otvorenih mjesta.. bit’ će ovo luda sezona :)


    0
    0

    0
    • Formula1
      f1zd Prikaži

      Neće nigdje Seb..Da je ova sezona bila kao 2016. (ne kažem da još ne može tako završiti, ali valjda neće) vjerojatno bi otišao..Ovako je već jedna pobijeda tu i još bitnije bolid koji je jako brz i borit će se za pobjede, a to je veliki napredak s obzirom na 2016. te ako ove godine ne osvoji realno je očekivati da bi se trebali još poboljšati za 2018…Ali daleko je to još..


      0
      0

      0
    • Mercedes
      hrcfaca Prikaži

      Racer29 slažem se s tobom u potpunosti, nebi nikako mogao progutati da Hamilton ode u Ferrari, ali baš jučer sam svom starom rekao za vrijeme utrke da me Botas podsječa na Kovalainena, ali dobro ima još vremena možda nas i Bottas i iznenadi ipak je tek prošla druga utrka.


      0
      0

      0
  7. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Trebaš biti totalni avanturista ili budala pa poželiti Alonsa kao tim kolegu?!
    Ovo su samo želje Lewisa tj, poruka čelnicima u Mercedesu kako bi on volio da se razvijaju stvari.
    Ne mora značiti da će to tako ostati na kraju ove godine.


    0
    0

    0
  8. HonestlyGuys Prikaži

    On se boji Alonsa onda, ne vidim nikakav argument u tome da “imaju balansiran odnos” u Mercedesu. Valterri je u momčadi doslovno par mjeseci, kakav je tu balans lol, jedino je balans u tome da je konstantno sporiji od Hamiltona. Ono kad pomisliš da su barem ovi najbolji vozači za neki challenge, ali očito ne. Shvatio bih da je ovo reko Wolff


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.