Massa: Mercedes je još uvijek najbrži, ali Ferrari može osvojiti naslov

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Felipe Massa je u svojoj kolumni za Motorsport portal dao zanimljiv pogled na stvari rekavši da Ferrari može osvojiti naslov ove godine. Inače, Massa je utrku završio na usamljenom šestom mjestu daleko iza dva Ferrarija, dva Mercedesa i jedinog preostalog Red Bulla.

Kaže da je vrlo iznenađen Ferrarijem. Nakon problema koje su imali 2016. svi su bili uvjereni da ih čeka teška godina uz novi tehnički pravilnik. Štoviše, izgledalo je kao da su prošlogodišnji bolid razvijali do samog kraja sezone pa je iznenađenje ove godine još veće.

“Bolid Ferrarija je odmah kompetitivan i vjerujem da oni mogu osvojiti naslov. Mercedes je vjerojatno brži jednu ili dvije desetinke, ali Sebastian Vettel je potvrdio da je odmah kraj njih i sposoban je iskoristiti bilo koju grešku koju rivali naprave, bez obzira kako sitna bila.”

“Također je dobro za sport da imamo različita imena na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja. Navijači imaju puno više toga za razgovarati, a očigledno, ti razgovori su prilično monotoni kad jedna ekipa konstantno pobjeđuje.”

Ispred nas je utrka u Kini gdje je Massa prošle godine odradio jako dobru utrku, s 11. startne pozicije došao je u cilj šesti.

“Vidjet ćemo kako će biti ove godine, ali siguran sam u jedno – opet ćemo sresti navijače koji su među najposebnijim na svijetu. Znam da će me čekati kada dođem u hotel s prilično originalnim poklonima!”


Odgovor

2 komentara

  1. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Što kaže Alonso? O Ferrariju ni riječ već dugo?


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      Mr.Spaceguy Donator Prikaži

      Izgleda da si ga prizvao.

      “I think last year also, they were going for victory here and they had to do an extra stop at the end and Nico [Rosberg] took a win here,” Alonso said.

      “Let’s wait a couple of races, but definitely, they seem more competitive. It’s good.

      “But as I said, last year they were ready for the win here.”


      0
      0

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.