Hamilton: Vettel predstavlja veći izazov od Rosberga

Izdvojeno

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 15 komentara

Protekle tri godine smo gledali ljutiti obračun u vrhu između momčadskih kolega Hamiltona i Rosberga, a stvari su znale postati ruže i većinu vremena dvojac u Mercedesu nije razgovarao međusobno. Činilo se kao da Hamilton ima malu prednost sve do prošle sezone kada je Rosberg konačno osvojio željeni titulu i odmah se povukao iz sporta te posvetio privatnom životu. Iako je Nico zadao velike probleme Lewisu tijekom protekle tri sezone, Hamilton sada smatra da će Sebastian Vettel ove sezone predstavljati veći izazov od Nice Rosberga u prošlim sezonama. Hamilon i Vettel su stari poznanici, sretali su se i u mlađim kategorijama prije Formule 1, u koju su ušli iste godine i imali slične uspjehe od tada.

“Vettel će sigurno biti veći izazov od Nice. Ove godine ćemo vidjeti sve odlične vozače u vrhu. Naravno da bih volio vidjeti i Fernanda u vrhu, ali čini se kao da se to neće dogoditi ubrzo. Ali mi je drago da je Sebastian ovdje, on je ipak bio prvak četiri puta i otkako je ovdje uvijek je poredstavljao veliku opasnost.  Siguran sam da će tako biti još puno godina. Sretan sam što ćemo se boriti na stazi ove sezone, što ćemo imati bitke, i s njim i s Ferrarijem. Kroz povijest se nismo puno susretali u dvobojima na stazi, ali uvijek smo imali zdravo poštovanje jedan za drugoga.”

“Ove sezone sam spreman i fokusiran samo na stazu. Bavim se još nekim stvarima u životu, ali one mi nisu smetnja, na utrku uvijek dođem spreman i u dobroj kondiciji. Možda su neki mislili da sam prošle sezone bio nikada spremniji za titulu, ove godine samo dvostruko gladniji.”


Odgovor

15 komentara

  1. Kimi1950 Prikaži

    Drago mi je sta Lewis govori kako je gladan za titulu jer uvik mislin da je dekocentiran i da ga boli ona stvar za F1 al cini se da nije tako,ipak.


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ono sto bih ja zelio vidjeti je troboj Alonso-Vettel- Lewis sa podjednakim bolidima.


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      Alonso king Prikaži

      Zadnja zelja prije nego ode u mirovinu….iako bih bio zadovoljan i s Ham-Alo ?


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        Bilo bi to dobro, ali realno, prelazak Alonsa u Mercedes iduće sezone pored Hamiltona mi izgleda manje vjerojatan scenario već da se vrati u Ferrari, a sami skontajte koliko je to moguće.

        Alonsovu priliku u Mercedesu iduće sezone jedino vidim ako se odnos između Hamiltona i Mercedesa užasno pogorša, ali u takvom slučaju mi je vjerojatnije da će Mercedes upregnuti sve snage da pokuša Vettela dovesti iz Ferrarija, tj. uraditi zamjenu između Hamiltona i Vettela, već da će Hamilton toliko naivan biti da naruši veze s Mercedesom, a ne osigura si bar Ferrari za budućnost, nije on lud.

        Samo zanimljivo mi je kako baš Alonsovcima smeta Bottas u Mercedesu, kobajagi nije dorastao zadatku, a čovjek jedino što je pokazao jest da je Hamiltonu bio bliži u kvalifikacijama u Australiji već Rosberg u 4. sezone, a u utrci mu puhao za leđim skoro cijelu polovicu utrke, a pitanje je koliko je Mercedes imao prste u tom da ga i ne pokuša napasti. Kako god, Mercedes itekako ima razloga da računa na Bottasa.


        0
        0

        0
  3. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Ko mu je sastavio ovo?
    Chase Carey ?


    0
    0

    0
  4. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Al ovi novi bolidi mi izgledaju brutalno dobro s ovim širokim gumama i to pogotovo ove slike od iza bolida.


    0
    0

    0
  5. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Hamilton je, moram to reći, klasični crnac.

    Od ukusa za oblačenje, količinom blinga po sebi pa do potrebe da bad mouth-a….

    Bio mi je drag, ali daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakav je.


    0
    0

    0
  6. HonestlyGuys Prikaži

    Nico ko da mu je nabio komplekse, baš se trudi spuštat ga u izjavama. Isto kao i ono na kraju prošle sezone kad je reko da Nico nikad ništa nije osvojio pa eto mu sad, lol. Po čemu bi Vettel trebao bit baš toliko veći izazov od Nice? Glavni izazov će bit ako Ferrari cijelu sezonu bude na pravom nivou i to je to, što se nadam da će i bit slučaj konačno. Nisam neki fan Vettela, al stvarno mu želim naslov ove sezone jer to treba Ferrariju i F1. Podsjetilo me ovaj vikend kako izgleda i kakva je atmosfera kad prava ekipa pobijedi, totalno mi neće falit ona durenja na podiju i presicama dok je Mercedes uzimao utrke, baš ono bljuv ekipa


    0
    0

    0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Naravno kada ta ekipa ima samo jednog vozača. Drugi vidimo kako je motiviran i koliko smije napadati prvo mjesto.I prošle godine se pričalo o super finom skladu i zezanciji, da bi na kraju Vettel gubio živce svako malo. Uostalom, ako sam misliš da Vettel nije veći izazov kao četverostruki prvak, onda stvarno ne znam kaj da ti velim.


      0
      0

      0
  7. Maurizio Arrivabene
    Biaggi Prikaži

    Ma dobili su te obojica kad su imali isti ili približno isti bolid, jedan te je i našamarao, a i ove će godine


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.