Brown želi još pet godina suradnje s Alonsom

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Novi McLarenov šef Zak Brown ne bi imao ništa protiv suradnje sa svojim vozačem Fernandom Alonsom i tijekom sljedećih pet godina, mada je svjestan da bi tako nešto najviše ovisilo o konkurentnosti bolida koje će Španjolcu isporučivati momčad iz Wokinga. No, čak i da projekt britansko-japanske suradnje urodi plodom, pitanje je bi li dvostruki svjetski prvak imao motiva za tako nešto, s obzirom na to da će za četiri mjeseca napuniti 36 godina.

“Jako je motiviran i spreman, pred njim je pet godina ako on to želi”, rekao je Amerikanac španjolskim medijima. “Stvarno želim da ostane i mislim da hoće ako mu damo dobar bolid.”

McLaren se nakon prelaska na Hondine pogonske jedinice srozao na niske grane, mada je veliko pitanje je li šasija momčadi iz Wokinga uistinu vrhunska. Španjolac gubi strpljenje te se nagađa da bi mogao otići sredinom sezone ako se nastaviti voziti u donjem dijelu poretka, a toga je svjestan i Zak Brown.

“Nitko pobjedu očajnički ne želi više od Fernanda, ali on je se ponašao besprijekorno. Rekao je što osjeća jer činjenice su činjenice, a on je najbolji vozač na svijetu”, dodao je McLarenov šef.

Fernando Alonso je zadnji puta pobijedio prije četiri godine na VN Španjolske, a na postolju (ako ne računamo Buttonov i njegov performans s VN Brazila 2015.) je zadnji puta stajao na VN Mađarske 2014. dok je još bio Ferrarijev vozač.


Odgovor

2 komentara

  1. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Uf nije mu lako i sam je rekao da želi ostati u F1.Koje su to ucijene,oni znaju da on praktički nema kamo a on i sam to zna.
    Što će napraviti i dali će uspijeti u Merc ili čak Ferrari bo bo bo.
    Kakva karma ga prati desit će se da kad ode iz Mclarena Honda će isporučiti besprijekoran motor.


    0
    0

    0
  2. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Nemoralna ponuda.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.