Verstappen i Ricciardo spremni za VN Australije

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Daniel Ricciardo ima tu sreću da se sezona otvara njegovom domaćom utrkom – VN Australije. Red Bull doduše nije imao sjajna testiranja, ne samo da vremena nisu bila impresivna nego su imali problema i s pogonskom jedinicom. Ipak, puno poboljšanja se očekuje u Melbourneu pa su Ricciardo i Verstappen uvjereni u dobar rezultat.

“Uvijek je dobro doći na domaći teren na malo sunca nakon zimskih testiranja. Moja utrka je sjajna na toliko različitih načina, ali je također vrlo zahtjevna jer je vikend prepun događanja. Pažnja medija je ogromna i svi su uzbuđeni da vide koliko je tko brz.”

Ricciardo je ove godine dobio i svoju sekciju na stazi pod imenom “Ricciardo Premium Grandstand” odakle se mogu vidjeti zavoji 3-4-5.

“To je jako cool, a i dodatna motivacija da odradim dobar posao. Naravno da ću mahnuti navijačima. Odlično je imati takvu podršku i čuo sam da su se karte za tu tribinu prodale jako brzo.”

S druge strane, Maxu Verstappenu će ovo biti prva sezona koju započinje u Red Bullu.

“Uvijek dolazimo u Australiju prilično rano zbog razlike u vremenskim zonama. Prva dva ili tri dana se mučite s umorom, ali nakon toga je u redu jer ste uzbuđeni zbog prve utrke sezone.”

“Volim doći u Melbourne jer je cool grad, lijep okoliš i lijepo vrijeme pa je općenito odlično mjesto za posjetiti.”

Spomenuo je također da je prva utrka zanimljiva s obzirom na to da nitko ne zna gdje su konkurenti.

“Daniel je ovdje doma pa očigledno ima veliku podršku publike što je lijepo za njega. Ne mogu dočekati da bolidi iziđu na stazu na prvom treningu i uzbuđenje na svim licima.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.