Ricciardo: Zar ne bi bilo sjajno da se Red Bull, Ferrari i Mercedes bore za titulu?

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 4 komentara

Iako priznaje da se njegova ekipa trenutno nalazi malo iza Mercedesa i Ferrarija, Daniel Ricciardo čvrsto vjeruje u razvoj bolida kroz sezonu te dostizanje najboljih. Podsjetimo, Red Bull su u Španjolskoj zadesili određeni problemi s pogonskom jedinicom, što im je oduzelo dosta vremena, pa kilometraža koju su napravili nije bila ono što su priželjkivali. Prošlogodišnji “best of the rest” vozač kaže da nije zabrinut formom svoje momčadi te da se veseli mogućem troboju za naslov.

“Opušten sam trenutno. Sjećam se problema koje smo imali na testiranjima 2014., no ipak smo uspjeli tri puta pobijediti. Čak i ako u Melbourneu budemo bitno sporiji, neću biti zabrinut. Još nismo tamo gdje bi željeli biti, no nadam se da ćemo se uskoro boriti za najviše pozicije – nadam se već u Australiji. Nalazimo se u dobroj formi, no treba nam još malo brzine. Zar ne bi bilo sjajno da se tri momčadi bore za titulu?”

Zadnji pravi troboj bio je 2010. godine između Red Bulla, McLarena i Ferrarija, kada su u zadnju utrku ušla čak četiri vozača kao kandidati za naslov.


Odgovor

4 komentara

  1. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Aj pa da se ponovi ta 2010…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.