Alonso vs Hamilton: Usporedba krugova po kiši u Brazilu 2016.

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 9 komentara

https://www.youtube.com/watch?v=2SvC6Ep4DAw


Odgovor

9 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    To je sigurno ona sec. i po o kojoj je pričao Alonso.


    0
    0

    0
  2. renato2107 Donator Prikaži

    Ne znam zašto ali ovdje mi Alonso izgleda kao početnik. Kad se malo bolje prati, jaaako fula putanje, pasice jedva da i koristi dok se kod Hamiltona vidi da je svuda putanja bolja i mirnija, a pasice maksimalno koristi. Negdje je više a negdje je “samo” 20-30 cm razlike u putanji, što može biti razlika u korištenju pasice samo (a na mjestima gdje ju Hamilton pošteno nagazi, Alonso ni ne dirne), pa to nosi po desetinku u nekim zavojima.

    Nekako mi Alonso nije više onaj stari, je tu razlike i u bolidu, ali ovaj krug od Alonsa da je čisto odvezen je bar pola sekunde brži…a Hamilton u ovom videu je kao Michael u najboljim danima, jedini koji je gazio pasicu do zadnjeg cm.


    0
    0

    0
    • Maurizio Arrivabene
      Kuštelaar Prikaži

      Tri zavoja…TRI! U toliko zavoja Hamilton nagazi pasicu posteno, a Alonso ju ni ne dotakne. Samo tri! Tebi je to toliko puno, da Alonso vise ne izgleda kao onaj stari? Znaci uzmes u obriz da je Alonso uvijek bio konzervativniji vozac po kisi, za razliku od Hamiltona, i razliku od tri zavoja…i Alonso nije vise onaj stari? Hahahahahahahahahahahahahahaha E svaka cast!


      0
      0

      0
    • Fernando Alonso
      r.u.m. Prikaži

      Bolid Hamiltonu dozvoljava agresivniji pristup pogledaj samo koliko ranije šalta brzine,očito Honda nema snage i odvozi li čisto mu možda donese bolje vrijeme nego da napada agresivno pasice.Da ne govorim o tome da stilovi vožnje nisu isti kod ta dva vozača a pogotovo ne u kvalifikacijama.


      0
      0

      0
    • Clay Regazzoni
      HeatBlast44 Prikaži

      Po meni Alonso vec duze vrijeme nije bas najbolji na kvalama… neki njegovi krugovi u kvalama znaju bit apsurdni, ali ovdje je fakat ocito da Mercedes ima vise snage od Honde, Hamilton je u 8. Brzini od onog zadnjeg ‘zavoja’ dok Alonso tek pred ulazom u box salta u 8. Na pravcu gubi cca 10kmh i to je vec veliki gubitak, jos i cinjenica da je Hamilton u visoj brzini na svakoj krivini, sto znaci da ima i vise gripa i vise max brzine.


      0
      0

      0
  3. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    kako “po kiši” nema ni kapi kiše xD


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.