Berger: Ne bih mogao učiniti isto što i Rosberg

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Nico Rosberg šokirao je svijet motorposrta odlukom o povlačenju iz Formule 1 samo pet dana nakon osvajanja svoje prve titule. Borio se zadnje tri sezone, dva puta nije uspjelo, treći put se sreća osmjehnula. Mišljenja su bila podijeljena – neki su stali na Rosbergovu stranu, dok su ga neki osudili kako se boji revanša s Lewisom. Gerhard Berger bio je Nicin menadžer, a pomogao mu je da sklopi dvogodišnji ugovor s Mercedesom (sezone 2017. i 2018.). Austrijanac kaže da ga je odluka iznenadila, te da za takvo nešto on ne bi imao snage.

“Mislio sam da je još uvijek pijan od proslave titule. Ne znam kako bih opisao svoj doživljaj o tome, pomiješani osjećaji možda. Imao je najbolji auto, odličan ugovor, veoma je zdrav i fizički spreman za sport – ne bih se mogao povući da sam na njegovom mjestu. Vidjet ćemo hoće li požaliti zbog ove odluke.”

Mercedes još nije službeno objavio tko će biti timski kolega Lewisu Hamiltonu, no vjeruje se da će to biti Valtteri Bottas.


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Da opet se vracamo na Rosberga i njegov razlog odlaska..sad moramo samo cekati Hamiltonovu knjigu ili da Rosberg popije serum istine.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.