Massa bi se vratio iz mirovine za mjesto u Mercedesu

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 6 komentara

Massa, Rosberg

Felipe Massa nekoliko je puta tijekom sezone istaknuo da mu je drago što odlazi iz sporta te da je ponosan na svoju odluku. No, odlaskom Rosberga iz Mercedesa svi drugačije razmišljaju, a mišljenja se okreću za 360 stupnjeva. Brazilac sada pirznaje da bi mjesto u Mercedesu bila vrlo primamljiva ponuda na koju bi se odazvao.

“Veoma sam sretan svojom odlukom o umirovljenju”, rekao je Massa za Globo Esporte. “Ali, tko se ne bi volio utrkivati za Mercedes? Voziti najbrži auto je oduvijek ono što sam htio, no ne mislim da će se to dogoditi. Mislim da će Mercedes pronaći pravi put i dobrog vozača. Utrkivati se u najboljem autu je zadovoljstvo za svakog vozača, ali trenutno sam sretan svojom odlukom.”

“Bilo je veliko iznenađenje vidjeti Rosberga kako objavljuje da se povlači iz sporta samo par dana nakon osvajanja titule. Mislim, on ima 31 godinu, mlad je još…nema sumnje da je ovo bilo veliko iznenađenje. Ali, vjerujem da on zna više od svih o čemu je razmišljao, što je htio napraviti. Odluku sigurno nije donio preko noći. Želim mu sve najbolje u budućnosti.”


Odgovor

6 komentara

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Fora je ovo kako se svi nude…kome li ce pasti skekira u med..


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Umjesto da se lista potencijalnih kandidata smanjuje iz dana u dan, svaki dan se pojavi neki novi kandidat, ali ajde, bar nam nije dosadna zimska pauza :D


    0
    0

    0
  3. Ferrari
    KrBoy93 Donator Prikaži

    haha, indirektno se nudi…Volio bih da Felipe ubere bar jos par pobjeda, al iskreno sumnjam da ga se itko u mercedesu i sjetio… :D


    0
    0

    0
  4. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    da, da još se nisi pošteno ni počeo odmarati, a več bi se vratio.
    Bap bi bilo fora gledati Massu i Hamiltona ovaj puta u istoj momčadi u odnosu na 2008.


    0
    0

    0
  5. Mclaren
    raca Prikaži

    Stvara se lista licemjera. O Nici Rosbergu, kao vozaču, nisam imao neko posebno mišljenje. Čak sam smatrao i da nije materijal za prvaka. Demantirao me je i svaka čast. Ali nisam nikad sumnjao da je gospodin. Ma nije on gospodin, on je Bog gospodin pogotovo za razno razne Masse. Sad bi se on odazvao Mercedesu??? :wtf:


    0
    0

    0
    • avalon Prikaži

      znači licemjer će bit svaki vozač koji potpiše ugovor sa mercedesom ? nico je dokaza da je drugačiji lik u ovom oktanskom cirkusu ali zašto bi on bija bog gospodin za massu ? kad je tokom karijere felipe pokaza da je licemjer ? dapače , mislim da je zapravo dobrica , a to šta bi volija “uletit” u kokpit mercedesa ja licemjerje ? jer se povuka iz F 1 , a sad bi on opet … a koji vozač ne bi želija vozit najbolji bolid ? uostalom massina izjava je po meni puna korektnih riči . npr zna da se neče dogodit da on bude u mercu jer misli da će oni pronač pravi put i dobrog vozača . nije popljuva odluku rozberga i poželija mu je sve najbolje u budučnosti . šta je tu konkretno kod masse licemjerno ? bi li npr mogli kimija proglasit licemjerom ? jer lotus mu je omogučija povratak u F 1 ( mada bi mu to omogučili i neki drugi timovi ) , dobru plaču , bonus na osvjene bodove , nisu ga opterećivali onim šta kimi ne voli , bija je navodno jako zadovoljan , a onda zbog kašnjenja isplate za “kaznu” nije odvozija zadnje 2 trke 2013. i vratija se u ferrari di je dobija nogu posli 2009. je li licemjerno “komplimentavanje” između lewisa i fernanda , a valjda znamo kakvi su im bili odnosi 2007. ? je li licemjerno od RB bilo promoviranje kvyata i njegovo “odvođenje” iz TR , a zatim brutalno vraćanje u isti tim posli pojave maxa itd . moglo bi se pronač još primjera ali … dosta je i ovo da ukaže da je i u F 1 licemjerje nažalost postalo način života , funkcioniranja . bilo je toga oduvik i svuda ali sada to počinje eskalirat , dominirat . felipe je samo glasno razmišlja , svjestan da se ovi scenarij nikad neće desit ali … lipo je sanjat zar ne ? nema tu bar kod brazilac ni zrnce licemjerstva koliko čitam/razumim iz izjave . malko mi je dosadno pa sam “odužija” sa komentarom … ka i obično ;) :)



      1
      1

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.