Button: Želim misliti da je ovo moja zadnja utrka u Formuli 1

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Jenson Button

Jenson Button želi misliti da će ovogodišnja VN Abu Dhabija biti njegova posljednja utrka u F1 karijeri. Britanac će i dalje biti u McLarenu, ali u ulozi savjetnika, dok za 2018. ima opciju u ugovoru po kojoj može dobiti trkaće mjesto. No, on sam kaže kako ternutno nije spreman za dalje te želi završiti F1 karijeru.

“Krećem u ovaj trkaći vikend s mišlju da će ovo biti moja zadnja F1 utrka. Mislim da je to najbolji pristup. Kako trenutno razmišljam, ne želim se više utrkivati u Formuli 1 nakon ove utrke. Neću se utrkivati sljedeće godine jer sam ja tako želio. Postoje druge stvari koje želim raditi. Ali, ako budem htio, imam mogućnost utrkivati se 2018. No, ideja je od početka bila ta da je ovo moja zadnja velika nagrada. Možda to ona neće biti, ali želim misliti da će biti zadnja.”

Jenson Button proveo je u Formuli 1 17 sezona, osvojio titulu prvaka 2009. godine, pobijedio 15 puta te startao u 304 utrke. Jenson je ove godine postao tek treći vozač u povijesti Formule 1 koji je odvozio 300 utrka. Ispred njega su Rubens Barrichello (323) i Michael Schumacher (307).


Odgovor

1 komentar

  1. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Bojim se da i jeste ovo tvoja posljednja trka ili sto bi vi rekli utrka.

    Povratak bi bio ludost.

    Kao i Felipeu, cao i hvala na svemu.
    Nedostajace te nam, mnogo!


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.