Odabrali ste: Najbolji vozač na VN Brazila bio je Felipe Nasr!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 14 komentara

Felipe Nasr, Sauber

Felipe Nasr, Sauber

U anketi za najboljeg vozača za VN Brazila ocijenili ste da je Felipe Nasr zaslužio tu titulu prošlog vikenda. Sa 162 glasova za i 15 protiv odnio je pobjedu ispred Maxa Verstappena i Estebana Ocona.

Podsjetimo, Nasr je pred svojom domaćom publikom krenuo u utrku s 21. pozicije, a na kraju utrke došao je do 9. mjesta čime je donio vrlo vjerojatno presudna dva boda svojoj ekipi. Manor je sada posljednji, a Sauber desetoplasirani u ukupnom poretku što će im, ako ovako ostane, donijeti oko 20 milijuna eura bonusa nakon sezone.


Odgovor

14 komentara

  1. Bernie Ecclestone
    Ferrari1345 Prikaži

    E ovaj put mogu reći da je F1.com izabrao bolje :) Na stranu Nasr-ova odlična vožnja ali po meni pravi DOTD je Verstappen, a samim time ovaj sistem ocijenjivanja los jer se “fanbojizam” ovdje isticao a po glasovima se to točno može vidjeti jer je Verstappen imao više glasova ali i podosta minusa koji su utjecali na sami rezultat ankete…


    0
    0

    0
    • David Croft
      Ferrari Prikaži

      Da, ali možemo kazati da je su ovo ipak najvažniji bodovi.
      Ipak se praktički radi o opstanku Sauber kakvog znamo.
      Ali opet isplivali su najvažniji akteri u Top 5 tako da je ok.


      0
      0

      0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Max je po meni vozač dana. No dobio je on titulu vozača dana onda kada je vozio lose i imao DNF. Pa ajmo onda reci da nije zakinut :D Felipr Nasr s druge strane, koliko god su srece imali, ipak uspio obraniti poziciju s onako ocajnim bolidom. Njegov rezultat je vrlo vjerojatno spasio Sauber da eto, produže svoj boravak u F1. Iskreno bilo bi mi zao da odu jer to nije momcad koja je tu od jucer. Iz Saubera su dolazili dobri vozaci. Felipeova 2 boda su itekako veceg znacenja nego Maxovo trece mjesto. No ako je netko vozio za odlicnu ocjenu onda je to Max i ono najvažnije još jednoj utrci je spasio gledanost. Njegove vožnje pridonose dobre stvari ovom sportu. Vrlo brz, inteligentan na stazi, ali s izjavama poput maloumnika. Samo da poradi na toj vrucoj glavi, a sudeci po njegovoj voznji mozda su kritike i urodile plodom.


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Drago mi je vidjeti da navijači okreću leđa Verstapenu.Pohvale za izbor !


    0
    0

    0
  4. Mclaren
    raca Prikaži

    Ja sam obojici dao glas, minus nikome. Mala prednost Maxu iako mi je strašno drago zbog Saubera


    0
    0

    0
  5. Crash667 Prikaži

    Thumbs up Nasr.. Dobar posao u Brazilu.. Ja bi idalje glaso za Mayländera :)


    0
    0

    0
  6. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Ja sam i jednom i drugom dao plus, ali stvarno neznam ćemu je Max ovu utrku zaslužio toliko minusa.


    0
    0

    0
    • Ayrton Senna
      Beethoven87 Donator Prikaži

      Zato sto ima previse hatera, ljubomornih i nezrelih ljudi kojima zasjenjuje njihove idole/ljubimce pa isfrusrtirano lupetaju minuse…
      Ostao sam iznenadjen koliko je pohvala Max zapravo dobio na forumu za Brazil…


      0
      0

      0
  7. Blackhawk Prikaži

    Kako nitko ne spominje Ruth Boscombe koja je jednako zasluzna za Sauberove bodove kao i sam Nasr! Ona je vukla strateske poteze a bas je ona zasluzna i za Haasove bodove na pocetku! Zena je vrhunski strateg!


    0
    0

    0
  8. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Ja sam dao plus i Nasru i Maxu. Ali ne ide mi u glavu odkud Ocon ovako visoko. Na kraju je završio tek 12-ti. Zapravo nikoga od ovih što su zaradili pozicije u bodovima sretnim okolnostima, zbog ovih koji su se kockali sa intermedijama, ili ovih koji su napravili greške, ili imali oštećenja, ne bih svrstao u vrh. Nasru sam dao plus jer je ostao u bodovima i zaradio vrlo važne bodove za svoju ekipu. Ali Max je definitivno zaslužio ovaj put nagradu vozača dana. A Nasr, pored toga što je uzeo bodove, ništa posebno. Uspio se odbraniti samo od Alonsa. Dok su ga svi ostali koji su ga stigli i prestigli.
    Poslije Maxa, po meni su bili Seb i Hulk. Prije zadnjeg restarta su bili 14-ti i 15-ti. Seb se odmah nakon restarta probio na 11. mjesto. A i Hulk se polako probijao za njim. Seb se malo previše zadržao iza Sainza. Da je njega ranije prošao, vjerovatno bi on bio treći. A Hulk se isto odlično probio poslije probušene gume. Na kraju došao na ispod 5 sekundi iza Pereza, ispred kojeg je bio prije pucanja gume. Možda bi ga da je bio još krug ili dva i prestigao.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.