Španjolski mediji tvrde da je Ocon potpisao za Force Indiju

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 11 komentara

Esteban Ocon

Prema španjolskom Formula Rapida portalu, drugi vozač za Force Indiju već je gotova stvar. Esteban Ocon trebao bi preći iz Manora u Force Indiju, te se tako pridružiti Sergiju Perezu za sezonu 2017. Naravno, veza je to između Mercedesa i Force Indije, koja će zbog toga dobiti povoljniju tarifu za motore, ali i talentiranog vozača, budući da su u momčadi iz Silverstonea u zadnjim godinama pokazali da ih ne zanimaju vozači platiše.

Naravno, iz Force Indije ništa ne žele reći, a teško je ignorirati poveznicu s Oconom, koji je i testirao za njih tijekom prošle sezone. Tehnički direktor momčadi, Andy Green, kaže da je na vlasniku momčadi da donese odluku o tome koji će vozač sljedeće godine biti u Force Indiji.

“To je odluka koju mora donijeti Vijay Mallya. Raspravu o tome tko će voziti za momčad započet ćemo sljedeći tjedan”, bio je kratak Green.

Njemački Auto Motor und Sport je također najbliži tome da će Ocon sljedeće godine dobiti mjesto u Force Indiji, što je pomalo iznenađujuće, budući da su (barem izvana) Wehrleinove veze s momčadi izgledale dosta snažnije od onih koje je Francuz imao kroz trenutnu sezonu.”


Odgovor

11 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Auf…ja bi ipak Wehrleina tamo, naravno ukoliko Wehrlein trenutno ne moze pronaci nesto bolje od FI. Zasluzuje on bolje od Manora.


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Alo Vidžaje Malju imaš Pascala pored Ocona.Ko prvo ima više iskustva (ne puno ali dovoljno) a rezultati su impresivni s obzirom na bolid koji vozi.

    Postao sam alergičan na pretpostavke tipa “Schumacher hoda” a zapravo je u identicnom stanju kao i prije 3 godine…pa onda Ross Brawn se vraca a zapravo ga zaboli stojko i onda Alonso se vraca u Renault,sve je potpisano……Cudno nakon ovog svega al zelim da je ovo glupost ?? zbog Pascala


    0
    0

    0
  3. Kush Prikaži

    Nije on platiša, već merc za njega,
    neznam kome bih dao prednost, pascal se pokazao izuzetan, ali ni esteban nije baš daleko, možda merc zna da će FI nagodinu biti puno lošiji u plasmanu nego sada, možda će oni još više pogurat Manor, tko zna te spletke i u kojem grmu leži zec?
    (ne naš Zeko, sad skužih koincidenciju, heh)


    0
    0

    0
  4. Fernando Alonso 14
    Majki2111 Prikaži

    Pa di su tim dečkima brade? Ja sa 18 imam pola vrata i lica u šumi dlaka, a oni još bebinu guzu ko i Neymar i Ronaldo…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.