Rosberg bi mogao dobiti kaznu za grid u Mađarskoj

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 6 komentara

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Vodeći čovjek prvenstva, Nico Rosberg, mogao bi dobiti kaznu dodatnih mjesta na gridu iduće utrke, VN Mađarske. Nakon što je imao problema na VN Velike Britanije prije tjedan dana, čini se da Mercedes ne može utvrditi je li njegov mjenjač potpuno spreman za novu utrku, te je lako moguće da se odluče za promjenu.

Podsjećamo, Nico Rosberg je pri samom kraju utrke na Silverstoneu imao problema sa sedmom brzinom, a kao posljedica toga došla je i radio komunikacija zbog koje je dobio kaznu i pao na treće mjesto u konačnim rezultatima.

Nijemac je odradio pet dodatnih mjesta na gridu na VN Austrije, gdje je Mercedes u njegov bolid stavio novi mjenjač zbog incidenta na kraju posljednjeg slobodnog treninga na kojem je Rosberg razbio bolid.

Taj mjenjač trebao bi trajati do VN Italije, ali ako se pokaže da popravak nije obavljen u potpunosti efikasno – može se dogoditi da dobije novi, te da tako padne na startnom gridu na stazi koja je jedna od najtežih za pretjecanje u cijelom kalendaru.


Odgovor

6 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    Mislim da je ipak teže pretjecati u Monaku :D


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Istopile se one 4/4 laganini


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    Mikalo Prikaži

    Pa kazna mu je potrebna kao trece oko u glavi , ali realno govoreci za Mercedes tu ima dovoljno prostora za preticanje da opet dodje do drugog mjesta .


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.