Helmut Marko: Ricciardo je možda i najbolji vozač trenutno

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 6 komentara

Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo

Prema mišljenju Dr. Helmut Marka, Daniel Ricciardo je trenutno najbolji vozač u Formuli 1. Nakon što je greškom tima ostao bez pobjede u Monaku, Ricciardo je bio prilično uznemiren poslije utrke te ljut na momčad koja mu je upropastila nedjeljno popodne. Nešto slično dogodilo se i prije tri tjedna u Barceloni, kada je izgubio vodstvo u utrci zbog drugačije strategije, da bi poslije pao na četvrto mjesto i ostao bez postolja.

“Koštali smo ga pobjede u Monaku”, izjavio je Helmut. “Imao je krivu strategiju u Barceloni, a u Monaku je zaslužio pobjedu. Dva puta je imao u krugama i oba puta je iskliznulo. Rekao sam mu da trenutno vozi na vrlo visokoj razini, možda čak na višoj od svih ostalih vozača u Formuli 1. Pobjeda za njega je sada samo pitanje vremena.”

Zanimljivo je ovo razdoblje za Red Bull. Šasija je najbolja na gridu, Renault dostavlja sve bolji i bolji motor, a u momčadi su dva vrlo brza vozača gladna uspjeha. Sam šef momčadi, Christian Horner, izjavio je kako je cijela momčad iznenađena trenutnom formom, te da na to nisu računali početkom sezone. Sjetimo li se na trenutak 2015., ova forma izgleda uistinu sjajna i samo je pitanje vremena kada će Red Bull postati kandidat za pobjede i na brzim stazama.


Odgovor

6 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Zašto svi starkelje (isprike na izrazavanju) seru dan i noć.Jedan idiot ne zna pustit da voze utrku po kiši, drugi je pak uništio svaku normalnu stvar u f1, a evo ovaj ovdje je njihov glasnogovornik i daje izjave čim mu padnu na pamet.Ricciardo je super vozač samo šteta što ima pametnjakovića Marka u timu koji će bez obzira na ovakve izjave prednost dati verstappenu jer je on kako kaže novi senna i schumacher.Šteta mi je samo tih talenata što propadaju zbog idiota u f1 poput ovih kojima je politika i novac cijela f1 i jer ne vide dalje od svog nosa i novčanika.Zbog takvih je otišlo već par timova i otići će ih još jer ništa ne poduzimaju već samo navlače pare, daju nebulozne izjave i tjeraju navijače i timove.Neće f1 zauvijek živjeti na staroj slavi. To je sport u kojem se svaki dan nešto mijenja i svaki dan bi barem trebala biti borba i napetost a oni kako se čini rade sve kako bi napravili genocid nad našim pustim nadanjima i željama.Neka svakom je neki vozač najdraži i svatko ih gleda na svoj način.Netko gleda Vettela ili Hamiltona baš kako ja gledam Alonsa.Da je netko normalan ovo rekao za Ricciarda shvatio bih ali kad ovakvo nešto izvali “gospodin” koji odjednom vjeruje u renault a do jucer ih blatio, kojem je ćas verstappen najbolji pa ćas ricciardo kojem je tim zajebo 2 utrke onda ne shvaćam ozbiljno.Čisto sumnjam da u španjolskoj dr. Helmut nije imao prste u strategijama za obojicu.Prvo je bila prva utrka za njegov kult ličnosti a u prilog tome je išlo i to što su svi govorili da će Ricciardo pobjediti njega.Neka mu bude.Drago mi je da je verstappen pobjedio i da je ricciardo u borbama ali nije mi drago što ovaj još nije došao pameti i još uvijek me živcira ;)


    0
    0

    0
    • Stefan Bellof
      pigmalion Prikaži

      Točno. I meni je sumnjiva ta Maxova pobjeda – izgleda mi sve namješteno, da se moćno piće izreklamira još više – lova, lova, lova.
      Ne podcjenjujem ja Maxa ili da veličam Daniela.
      Žao mi je, što je sve izglednije da nećemo više nikada gledati, citiram:

      To je sport u kojem se svaki dan nešto mijenja i svaki dan bi barem trebala biti borba i napetost a oni kako se čini rade sve kako bi napravili genocid nad našim pustim nadanjima i željama

      @Alonso king

      Zašto dopuštaš da te živcira spodoba Helmut Marko? Gotovo je s njim, nikada se to neće promijeniti. Ali jedno je istina: Neće f1 zauvijek živjeti na staroj slavi.


      0
      0

      0
  2. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Trenutno je jako kratak vremenski period.


    0
    0

    0
  3. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ispod Hamiltona i Alonsa. Uz bok Vettelu.


    0
    0

    0
  4. Rover
    zjurina Prikaži

    Kako mu podilazi …hahahaha… kroz ekran mi smrdi lol…
    Pa makar kolko bio Ricci dobar, više ili manje…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.