Prost: Neodređen sam oko mišljenja za Haas

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Haas F1

Haas F1

Četverostruki svjetski prvak Formule 1 i trenutni ambasador Renaultove tvorničke momčad, Alain Prost, izjavio je da još nije siguran oko mišljenja za Haas. Podsjetimo da je Francuz bio u uskom krugu za šefa momčadi, no u zadnji tren je otpao, a kao razlog se navode njegovi loši rezultati i još gore poslovanje u vlastitom timu Prost GP.

“Neodređen sam oko mišljenja za Haas F1 tim. S jedne strane, ovo je 100% pozitivna stvar za Formulu 1. Oni kao tim odlično iskorištavaju pravila, ali brzo su dosegli limit. Oni neće imati sposobnost da nastave napredovati. No, to je njihov izbor. Također mogu razumijeti reakcije nekih momčadi, recimo Williamsa, jer tim poput Haasa može jednostavno kupovati dijelove vamo i tamo. Uostalom, da uradite sve sami, to je nešto drugo, to nije isti posao.”

Haas F1 tim krenuo je vrlo dobro u novu sezonu, te ubrzo postao prava mala senzacija. No, sve je splasnulo zadnjih utrka, gdje Grosjean i Gutierrez nisu uspjeli zabilježiti značajnije rezultate. U posljednje četiri utrke, samo je Grosjean jednom osvajao bodove, i to baš na kaotičnoj VN Rusije, gdje je pola bolida bilo u problemima.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.