Prodajem F1/F2/Indycar video materijal

🛒 Pazar, plac - kupujete, prodajete, mijenjate, nudite usluge, donirate...

joto12
Karting
Karting
S nama već: 3 god 5 mj
Pozdrav,

Prodajem F1 i motorsport video kolekciju od optrilike 11 eksternih hard disk drive-ova. Prestao sam aktivno pratiti sport na ovaj način pa ako je netko zainteresiran prije nove sezone nastaviti gdje sam stao može mi se javiti u inbox. Cijena nije određena, nego će se razmotriti dobra svaka ponuda koja pristigne 🙂

Moram biti iskren, da, novac je isto jedan od motiva tako da je ovo jedan od mojih posljednjih pokušaja da ovo prodam na ovaj način jer sam vrlo blizu odluke da ako nema zainteresiranih da prodam eksterne hard diskove kao rabljeni hardver materijal. Na ovom linku se nalazi Excel tablica sa sadržajem kompletne kolekcije:

NAPOMENA: Excel tablica je ažurirana do početka 2020 sezone, posljednje 2 su uključene za sve 3 serije (F1/F2/Indycar) po istoj špranci kao prethodne sezone samo nije dopunjeno u tablici zbog nedostatka vremena. Napravit će se i to ako je potrebno u slučaju da netko preuzme kolekciju.

Molim administratore da uklone moju prethodnu temu koja je kreirana prije par mjeseci.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Auuu, svaka čast :klanjam:
Impresivno.
Nešto kao (zajedno) Louvre i Smithsonian Formule 1 !! :thumbs:

Nisam mušterija, jbga :neznam:
Posjedujem samo 1 HDD :shush: , većinom F1 trke (+ kvale u Monaku 1996. i 2012. :mrgreen: ), ima nekoliko ovih filmova/dokumentaraca (Schumacher, Senna, Clark, Williams, 1, Faster, Fastest, itd....), nekih BBC dokumentaraca, kao i većina filmova sa temom utrkivanja (Le Mans, Gran Prix, Rush, Ford vs Ferrari...., pa čak i Driven :rofl: )

Žena mi je par puta, onako usput pomenula "Šta će ti to?"
Na što je dobila
slika

Uglavnom, za dobrobit čovječanstva, kao i ravnotežu sile u univerzimu, ne prodaji te HDD-e kao rabljeni hardver, pa da to neko tek tako jednostavno obriše.
To bi bio zločin.
Nadam se da će se naći neki ljubitelj/kolekcionar koji će to kupiti, na obostrano zadovoljstvo.
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

joto12
Karting
Karting
Ne bih imao nikakav problem da si to netko fino prebaci pa da mi vrati diskove ako će tako ostati sačuvano za sva vremena, ali promijenile su se malo okolnosti u mom životu - nedostatak vremena za bavljenje s ovim, skora ženidba, kupnja stana, planiranje obitelji....ali bih lagao kad bi rekao i da Abu Dhabi 2021 nije malo doprinio ovoj odluci :bonk:

S obzirom na okolnosti (i da, novac je trenutno bitan s obzirom što me sve čeka), nemam neke osjećaje više prema ovome nego da prodam, s tim da je minimum neki da prodam ovo po cijeni rabljenih eksternih hard diskova (ima tu nekoliko ovih na kabel starijih ostali su na USB bez napajanja, noviji).

Ja bih strašno volio s obzirom na trud koji sam uložio u zadnjih 20 godina (jer je priča krenula od običnih VHS kazeta preko CD/DVD-ova do prebacivanja svega na HDD-ove...) da to netko pokupi, ali moram bar te diskove isplatiti...
Nadam se da će se naći netko zainteresiran jer sam se zadnjih mjeseci iscrpio s oglašavanjem ovoga tako da se bojim da ću morati ići na opciju prodavanja diskova, nažalost, ovo kod mene je nešto slično kao kod raskida veze - jebi ga, okreće se nova stranica u životu, drugih emocija trenutno nema :neznam:

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Može li ovako otvoreno da saznamo cijenu? Interesi postoje, s tim da je danas skoro sve na internenetu kupio bih to ukoliko je povoljno...
slika slika

joto12
Karting
Karting
AMG je napisao/la: 15.03.2022., 15:43 Može li ovako otvoreno da saznamo cijenu? Interesi postoje, s tim da je danas skoro sve na internenetu kupio bih to ukoliko je povoljno...
Naravno, ja kontam da mogu prodati hard diskove (znači ima ih 11 sve skupa, 9 je F1 a F2/Indycar su na još 2...) do nekih 2500-3000 kuna u vrh glave, ali ću odgovoriti na svaku ponudu tko mi ponudi (dakle i sve manje dolazi u obzir). Dakle ovaj rang cijene nije minimum ispod koje bih ja išao, ali to je okvirno neka moja kalkulacija. Ako ja procijenim u trentutku da je neka ponuda zadovoljavajuća nemam nikakav problem za prodajom toga i po manjoj cijeni. Dakle, odgovaram na dobre ponude :)

Napominjem da prodajem isključivo cijelu kolekciju jer stvarno nemam vremena odgovarat za prodaju pojedinačnih zahtjeva (npr. samo neke sezone, utrke, dokumentarce). Kolekcija je posložena na način da se željena utrka ili što god već pretražuje po kodu koja se nalazi u Excel tablici i onda se to uzima sa tog konkretnog HDDa gdje se ta utrka nalazi, primjer iz gornje Excel tablice:
(npr. 2017 Mađarska 6:02:01 race MP4 Sky Sports F1 engleski 3 DVD-a 84-06,84-07,84-08 - ovo se nalazi u folderima 84-06, 84-07 i 84-08 na disku 7 (DISK 7 - 81-118 - 93-20))

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Mislim da ja ispadam, F2 i Indycar su mi nepotrebni, cijena možda i je "OK" tko će sadržaj prebaciti na jedan disk/uređaj pa ostatak povoljno prodati što mi se ne čini kao brzo i jednostavno...

Postoji li mogućnost da mi to prekopiraš na prijenosni ssd uz neku naknadu ? O koliko TB se radi uopće? 🤔
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
I ja sam baš htio pitati - o koliko se terabajta prostora radi? I koliki su hard diskovi?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Interesantno, vidim imas nesto i s HRT-a iz '93, '94 i tako to... 😉
Ne prodaji to, ne jede ti kruha.
I veliki pozdrav, tko god da si. Jel Split? :)

joto12
Karting
Karting
Explorer je napisao/la: 15.03.2022., 18:24 I ja sam baš htio pitati - o koliko se terabajta prostora radi? I koliki su hard diskovi?
Ovi F1 su svi minimalno 4 TB, jedan je mislim 5. Znači ima F1 sigurno blizu 40 TB materijala.

Indycar je oko 3-4 i ovaj F2/GP2/F3000 je oko 1 TB sve.
1883 je napisao/la: 15.03.2022., 18:25 Interesantno, vidim imas nesto i s HRT-a iz '93, '94 i tako to... 😉
Ne prodaji to, ne jede ti kruha.
I veliki pozdrav, tko god da si. Jel Split? :)
Iz Dalmacije, na potezu Trogir-Split-Makarska, ima me svuda :lolz:

joto12
Karting
Karting
AMG je napisao/la: 15.03.2022., 18:10 Mislim da ja ispadam, F2 i Indycar su mi nepotrebni, cijena možda i je "OK" tko će sadržaj prebaciti na jedan disk/uređaj pa ostatak povoljno prodati što mi se ne čini kao brzo i jednostavno...

Postoji li mogućnost da mi to prekopiraš na prijenosni ssd uz neku naknadu ? O koliko TB se radi uopće? 🤔
Napisao sam u odgovoru poviše, ima 35-40 TB F1 materijala.

Mislim, mogao bih, javi mi se na pp pa da vidimo što bi se moglo napraviti, ima tu posla.

joto12
Karting
Karting
Samo napomena, možda ja nisam bio dovoljno jasan, znači onaj kome bi ovo prodao uzima po sistemu "diskovi u ruke", znači dobiva sve u kompletu i poslije može radit s tim što hoće.

Prebacivati ovako dok to netko ne pokupi i odnese sve mogu ali ima dosta posla, ako netko hoće tako neka se javi u pp pa da vidimo što se može napraviti...ali meni bi najlakše bilo ovo sve od puta prodati, jednostavno za talve pojedinačne upite treba vremena.

joto12
Karting
Karting
Hard diskovi sa svim video materijalima se nalaze ovdje:

Samo napomena da u slučaju kupovine dostavljam sve na kućnu adresu bilo gdje unutar Hrvatske i BiH, nije nikakav problem.

joto12
Karting
Karting
Konačna cijena svega je 2000 kuna (ili 300 eura za van HR), ovo je najniža cijena do koje mogu ići.

Ovo je posljednji pokušaj moj da ovo prodam, tako da ukoliko ne bude nikakvog kupca u sljedećih mjesec dana prodajem rabljene hardove.

Nažalost, nemam više nikakvih emocija prema ovome tako da se nadam da razumijete stranu priče, nemam aposlutno nikakvu korist više držanja ovoga, niti s emocionalne niti s praktične strane. Ovo je samo moj pokušaj da ukoliko netko iz F1 zajednice cijeni ovu kolekciju da je uzme sebi. Nažalost s moje strane to ne može vječno čekati.

Pozdrav.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡